To je to što me zanima!

'Transfer Ćorića koči 50 posto vlasništva obitelji Mamić...'

Potpisivanje Ante Ćorića neće biti lako za Real Madrid jer 50 posto nogometaša pripada obitelji Mamić, koja vodi Dinamo Zagreb, piše španjolski dnevni list As
Vidi originalni članak

Real Madrid ozbiljno prati Antu Ćorića iz Dinama, no još nije poslao ponudu. Ipak, može se očekivati da će požuriti i poslati je uskoro s obzirom na strah od moguće kazne Fife, piše španjolski As.

Real se nalazi pod istragom Fife zbog kupovanja maloljetnih igrača i uskoro bi ga mogla zadesiti ista sudbina kakvu je doživjela i Barcelona. A kako bi štetu sveli na što manju razinu, u Realu žele dovesti što više igrača prije no što kazna postane pravomoćna. 

No pojavio se problem. Jedina stvar koja koči transfer Dinamova bisera u Real je 50-postotno vlasništvo obitelji Mamić.

- Potpisivanje Ćorića neće biti lako za Madrid jer 50 posto igrača pripada obitelji Mamić, koja vodi Dinamo Zagreb - piše As te nastavlja:

- Ne pomaže ni činjenica da je Mamić pod istragom zbog navodnih pronevjera, mita i utaje poreza.

- Slučaj je počeo istragama transfera Lovrena u Lyon, Modrića u Tottenham i Mandžukića u Wolfsburg. Zdravko Mamić, predsjednik Dinamo Zagreba (kluba u kojem igra Ante Ćorić) je nedavno pušten iz pritvora nakon jamčevine Davora Šukera i ne može obavljati aktivnosti vezane uz Dinamo. To bi mogao biti još jedan problem u budućim pregovorima oko Ćorića.

Real je, bez obzira, stupio u kontakt s Dinamovim agentom.

- Usprkos svemu, Madrid je kontaktirao Ćorićeva agenta Andyja Baru i dalje prati njegov razvoj. Real i dalje razmišlja o budućem transferu - zaključuje As. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • lunatix 28.12.2015.

    ma u koje mi doba živimo kada netko posjeduje 50% druge osobe, koliko ja znam robovlasništvo je davnih dana ukinuto, tog ima samo kod nas

  • klošar1990 28.12.2015.

    Još jedan dokaz kriminalne organizacije u Dinamu!

  • zokinjo 28.12.2015.

    Pametnome dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare