To je to što me zanima!

Transseksualac je optužio Ronalda za kupnju droge

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ronaldo je navodno nakon utakmice Flamenga i Botafoga otišao u jedan motel, gdje je od transseksualaca tražio da mu odu po kokain
Vidi originalni članak

Jedan je transseksualac optužio Ronalda kako je sudjelovao u orgijama i da je tražio od njih da mu donesu kokain. Napadač, koji se u Brazilu oporavlja od teške ozljede koljena, nakon utakmice Flamenga i Botafoga navratio je u motel u Barra da Tijuci, gdje se proveo s tri transseksualca. Il Fenomeno je potom navodno tražio od njih da mu odu po drogu, a oni su to odbili. Nogometaš je nakon toga otišao ništa ne plativši. Zato je jedan od njih otišao na policiju. Ronaldo se dobrovoljno pojavio u policijskoj postaji i iznio svoju verziju priče - transseksualci mu se svete lažnom optužbom jer im nije htio platiti 50.000 reala (18.000 eura) da ne iznesu javnosti detalje s njihova provoda.
Prema Ronaldovu iskazu, isprva je mislio da su te tri osobe žene te ih je htio počastiti u motelu, a kad je otkrio da su tehnički gledano muškarci, odmah ih je napustio.
Šef policije Carlos Augusto kaže da vjeruje Ronaldu 90%.
- Ne bih doslovno stavio ruku u vatru za njega, ali ne vjerujem ni da uzima bilo kakve droge jer je on velik sportaš - izjavio je Augusto.
Ronaldova zabuna nije nevjerojatna jer je brazilska javna scena puna osoba koje, prema svemu, izgledaju kao prekrasne žene, osim po nekoliko detalja, koji nisu vidljivi na prvi pogled.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dživo 30.04.2008.

    Tek ti po faci vidim da nisi skužio da su muškarci dok se nisu skinuli.Hehehheeheheh

  • ajazvi10 29.04.2008.

    na što čovjek lići nemogu vjerovat!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Hottie 29.04.2008.

    dobro da su ga i oni htjeli jer ružan je brate ko ponoć

Komentiraj...
Vidi sve komentare