To je to što me zanima!

Trapattoni: Igrača kao što je Kovačić nikada ne bih prodao

Bivši talijanski izbornik pohvalio je Matea Kovačića i pozvao svoj bivši klub da bude strpljiv s mladim hrvatskim nogometašem. Kaže kako ga nikad ne bi prodavao...
Vidi originalni članak

Ako su ga kupili, onda su u njemu prepoznali kvalitetu. Mateo Kovačić vjerojatno treba samo malo više vremena za prilagodbu, komentirao je Giovanni Trapattoni nešto lošije igre hrvatskog veznjaka u posljednje vrijeme.

Iskusni talijanski stručnjak bivši je izbornik Italije te trener između ostalih Milana, Intera, Juventusa, Bayerna... i svakako zna da za mlade igrače poput Kovačića treba strpljenja.

- Nikada ne bih prodao tako talentiranog mladog igrača. Naravno, osim ako klubu hitno treba novac. Uvijek je teško na početku, pogledajte samo Michela Platinija u prvih šest mjeseci. Nakon toga sve se promijenilo - komentirao je Trapattoni česte napise u posljednje vrijeme da bi Mateo uskoro mogao preseliti u Liverpool.

Veliki Trap smatra kako Inter mora kupiti nekoliko odličnih nogometaša da bi se vratio u vrh. 

- S nekoliko novih igrača Mancini može već iduće sezone osvojiti naslov prvaka - smatra Trapattoni.

Sličnog je mišljenja i Interov Marcelo Brozović koji kaže da Inter može na vrh ako kupi pet vrhunskih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • dobro jutro 31.03.2015.

    Mateo se ni9je pogubio ali ga onaj Mancini uporno drzi na klupi,a rezultati se vide cak je i Milan ispred njega

  • slice rizer 30.03.2015.

    ma kakav kova,to je prijevara stoljeća.

  • euca 30.03.2015.

    Kova ima 20 godina, upitajte se gdje su Mandžo, Modrić i Rakitić bili s 20 godina i bit će vam sve jasno. Kod nas svi sportaši sazrijevaju poprilično kasno osim onih par iznimaka - čuda od djece tipa Janica Kostelić, znači mislim da će taj do 28 godina harati Europom...prije ili kasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare