To je to što me zanima!

Traže stopera: Dinamo dovodi Matea Pavlovića na posudbu?

U namjeri da popune praznu stopersku poziciju 'modri' su se obratili Werderu od kojeg bi posudili mladog hrvatskog reprezentativca Matea Pavlovića, pišu Sportske
Vidi originalni članak

Odlazak Tina Jedvaja u Romu i ozljeda Lee Addyja stavila je na muku Dinamovog trenera Krunu Jurčića, kojemu je odjednom nastala praznina na mjestu stopera u momčadi.

U potrazi za braničem 'modri' su se obratili Werderu od kojeg bi posudili mladog hrvatskog reprezentativca Matea Pavlovića, pišu Sportske novosti.

Bivši igrač Zagreba, na kojeg je počeo računati i izbornik Igor Štimac, od potpisa za klub iz Bremena krajem prošle godine, nije se previše naigrao, a jednogodišnja posudba u Dinamo bila bi najbolje rješenje za obje strane.

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ŽeljkaBotić 17.08.2013.

    Mateo se samo vraća kući to je dečko iz Dinamove nogometne škole, on je svoje djetinjstvo proveo u Dinamu pa je vrijeme da tamo i igra, čestitke obitelji Pavlović

  • nogomet999 17.08.2013.

    nekada sam osuđivao te mlade igrače što prije odu van i propadnu, nego da dođu u Dinamo ili Hajduk, pa tek onda da odu dalje, ali danas kada pogledam primjere (npr Vida...) kad se vrate takvi igrači koji nisu uspjeli, oni grizu 100 puta više i ne razmišljaju više o odlasku, tako da Dinamo i Hajduk i bolje što ih nisu uspjeli dovesti prije nego su otišli van. Primjer Pavlović nije htijeo u Dinamo, a evo ga sad samo što se ne vrati, i ako dođe taj ima da ide ko lud, da gine na terenu.

  • BrumBrum_1 17.08.2013.

    Dobar je, ali je još mlad tako da ima mjesta za napredak. Po meni bi mu bilo bolje da dođe u Dinamo gdje bi se mogao nametnuti i igrati, a mentor bi mu bio Joe od kojeg ima puno toga naučiti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare