To je to što me zanima!

Tražio previše: Ivanišević ipak neće biti novi izbornik tenisača

Goran Ivanišević (40) tražio je 100.000 eura za godinu dana na klupi muške teniske reprezentacije. Upravni odbor HTS-a nije mogao pratiti Goranove novčane zahtjeve...
Vidi originalni članak

Hrvatski teniski savez nije potvrdio Gorana Ivaniševića kao novog izbornika Davis Cup reprezentacije. Glavni razlog odbijanja Goranove kandidature su previsoki novčani prohtjevi. Ivanišević je za godinu dana na klupi tražio čak 100.000 eura što HTS nije mogao pratiti.

- Upravni odbor HTS-a donio je odluku da u ovom kriznom vremenu nemamo 100.000 eura. Nadamo se da će Ivanišević volontirati u susretu protiv Japana, a u ožujku ćemo donijeti konačnu odluku tko će preuzeti kormilo muške teniske reprezentacije - službeni je stav HTS-a.

Za razliku od muške reprezentacije, dame su dobile novu izbornicu - Ivu Majoli. Najbolja hrvatska tenisačica u povijesti očito je imala manje prohtjeve od Gorana te se primila posla na kormilu Fed Cup reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • abmob 28.12.2011.

    malo je pretjerao. skidam kapu na svemu sta je napravio za hrvatski sport! ali toliko traziti a zna u kakvom se polozaju nalazi hrvatska a pogotovo hrvatski sport. drugo, dali on ima kakvog iskustva kao trener? dobar igrac ne znaci nuzno i dobar trener!!!!

  • douglas_1 20.12.2011.

    teškog li posla.imaš dva igrača pa se ti odluči koga u reprezentaciju.

  • dostavljačica 17.12.2011.

    kada je davao ogromne sume u humanitarne svrhe, donirao bolnice , vrtiće i škole nije vas bilo da kažete HVALA a sada pljujete po njemu. Jel se netko od vas pita koliko košts onaj IDIOTSKI PLES SA ZVIJEZDAMA ili koliko zarađuju niš korisni Tarik Filipović i druge kvazi zvijezde koje vi plaćate kroz tv pretplatu. LEGENDO IMAŠ MOJU PODRŠKU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare