To je to što me zanima!

Tražio slogan, a od navijača je HNS dobio samo izrugivanje

TRAŽI SE SLOGAN Ideja je za svaku pohvalu, no ne u vrijeme u kojem su igrači umorni na terenu ili nisu u zapisniku. Mogla bi završiti i nekom nagradom. Recimo, za najbolji pokušaj odvlačenja pažnje
Vidi originalni članak

Ideja o glasovanju za slogan na HNS-ovu autobusu u Francuskoj mogla bi završiti nekom nagradom. Recimo, za najbolji pokušaj odvlačenja pažnje.

U teorijama političke komunikacije postoji i “postavljanje agende”. HNS je gotovo prikazao školski primjer toga, ali skretanje pažnje sa sukoba Dejana Lovrena i Ante Čačića te slučaja “zapisnik” U-21 reprezentacije nije uspješno prošlo. Dapače, umjesto da sloganom navijačima odvrate pozornost sa svojih pogrešaka, u HNS-u su im širom otvorili vrata prema izrugivanju.

- Napišite popis igrača na autobus. Da ne biste kojeg zaboravili prijaviti u zapisnik utakmice - jedan je od niza komentara na društvenim mrežama.

- Pobjeđujemo na terenu, gubimo za zelenim stolom - aludirali su čitatelji i na ono što očekuje reprezentaciju do 21 godine kad Uefa kazni proceduralnu pogrešku HNS-ovih djelatnika u pripremi utakmice protiv Estonije u Zaprešiću.

A sve da su i uspjeli zaboraviti Ivana Fiolića, opet je ostalo dovoljno aktualnih tema.

- Uvijek umorni - ruganje je na račun izjava Vedrana Ćorluke, koji je poslije utakmice s Mađarskom komentirao da su igrači umorni jer su cijeli dan snimali reklame i još morali putovati četiri sata do Budimpešte.

- OPG Mamić - nije moglo proći bez spominjanja najpoznatije nogometne obitelji u Hrvatskoj.

- Pokretna radionica za popravak televizora - pišu komentatori kojima je zabavan bivši posao izbornika Ante Čačića. Drugima nije promaklo da se i u Osijeku čulo ZDS s tribina, pa predlažu inačicu za autobus.

- Za doma - spremni!

Kroz presjek nekoliko tisuća komentara osjetite muku u želucu. Pohvalno je što HNS pokušava stvoriti pozitivnu atmosferu uoči EP-a, ali slogani bi trebali biti tek popratna aktivnost. Nešto što će nadograditi dobru igru na terenu. Ma i požrtvovnost je dovoljna. Ili barem točan popis u zapisniku. Valjda ne tražimo previše.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bistrijan 01.04.2016.

    to nisu navijači hrvatske već pristalice šešelja heba ih on u rosno dupe-goveda jedna

  • PredragKišurek 01.04.2016.

    i sta to znaci nek odu već jednom i ja ću dati jedan slogan.Pušite svom šefu Mamicu.

  • user_440339 01.04.2016.

    ako nista drugo neka nas ciro blazevic vodi u francusku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare