To je to što me zanima!

Tražit ćemo Perišića da ostane, a zbog Ancelottija sam plakao

Morao sam ga smijeniti, a plakao sam. Carlo je shvatio situaciju i zagrlio me, kazavši: 'U redu je. Više mi nisi šef, ali smo i dalje prijatelji.' Tada su mi suze krenule
Vidi originalni članak

Jako je dobro ušao u sezonu i lako je moguće da otkupimo Ivana Perišića, rekao je Bayernov predsjednik Karl Heinz Rummenigge (64) u Trentu, na svečanosti koju je organizirala Gazzetta dello Sport.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bayern je Perišića uzeo na posudbu zadnjeg dana prijelaznog roka, bio je to neočekivan potez, nakon što su njemačkom prvaku propale neke druge opcije, a hrvatski je reprezentativac pokazivao želju da ode iz Intera.

Posudba je dogovorena do ljeta 2020., a Bayern je Interu platio pet milijuna eura.

- S Interom imamo dogovor da kasnije odlučimo o mogućem produženju, a pitat ćemo i samog igrača što misli o tome i porazgovarati s njim - dodao je Rummenigge.

Između ostalih tema, Bayernov čelni čovjek pohvalio je Niku Kovača, te otkrio kako ga je Franck Ribery iznenadio:

- Svi smo bili iznenađeni kad je otišao u Fiorentinu, mislili smo da će u Kinu ili Saudijsku Arabiju. Sretan sam zbog njega što mu dobro ide.

A opisao je i rastanak s Carlom Ancelottijem:

- Sjećam se, morao sam ga smijeniti, a plakao sam. Carlo je shvatio situaciju i zagrlio me, kazavši: 'U redu je. Više mi nisi šef, ali smo i dalje prijatelji.' Tada su mi suze krenule. Nije se naljutio, a ja sam shvatio kako je velik čovjek.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 11.10.2019.

    Volio bi da Perisic ostane u Bayernu jer ga dobro ide u Bayernu a sto se tice Carla Ancelottija on je smijenjen radi losih rezultata ali je i dalje ostao veliki trener i gospodin sto je pogodilo Rummenigea jer se nije tome nadao

  • budalenko 11.10.2019.

    Iskreno don Carlo mi je najdrazi trener

  • bihcop 11.10.2019.

    Perišić, je jako los igrač, ako ćemo lagati, naravno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare