To je to što me zanima!

'Trčao je 300 na sat, a onda na dva poena do pobjede predao'

Jedan od devet sumnjivih mečeva u Rijeci, koje je razotkrila kladionica Superbet, bio je i onaj u kojem je Prodon trebao dobiti našeg Kristijana Mesaroša. No nije uspio...
Vidi originalni članak

Čuo sam neke priče o klađenju. Ali to me samo motiviralo. Francuz je igrao 300 na sat jer mu je trebala pobjeda da ti listići prođu, ali ja sam imao drukčije planove. Želio sam pobijediti!, komentirao je Kristijan Mesaroš, 231. tenisač svijeta, priču o navodnom namještanju teniskih mečeva na ATP Challengeru u Rijeci.

U utorak nas je nazvao predstavnik rumunjske kladionice Superbet. Oko 13 sati s nekoliko raznih lokacija uplaćeni su listići s devet parova riječkog Challengera, a na 1000 eura dobitak je iznosio čak 150.000 eura. Jedan od mečeva u kojem je trebalo biti “sve unaprijed dogovoreno” bio je i onaj u kojem je Prodon trebao pobijediti Mesaroša.

- Gubio sam 5-2. Još kod 5-5 trčao je po 20 izmjena bez problema. Kad sam došao na dva poena od pobjede, samo je došao do mreže i predao meč. Jako čudna situacija - kazao je naš 22-godišnjak, kojeg ne iznenađuju takvi tenisači na Touru:

- Znam samo da se ja odmah odmaknem na stranu kad se govori o takvim situacijama. To je sramota za naš sport - zaključio je Kristijan, koji je nedavno igrao četvrtfinale u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • antonio20 04.06.2011.

    bit cu kratak.. spominjete ime kristijan mesaros !! decko ima svoj stav, svoje ja, nije kukavica, ima srce borca kakvo vi nikad nece imati !! to sto baca reket ili vikne ili sl..to je njegov stil igre.. ali je decko borac i

  • SmackThat 03.06.2011.

    soderling namješta, koji je top 10 igrač, ne ovi prištevi, mesaroš, ubahahahaha, jedini turinir koji češ igar ove godine je Rijeka

  • nogometas05 03.06.2011.

    ti se Mesaros samo ne javljaj,pogotovo ne o fair playu,psovanju,kulturi,bahacenju itd...gledao sam te par puta pa znam o cem trabunjas..imas i ti puta na glavi,siguran sam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare