To je to što me zanima!

Trči po gumu i natrag: Michael Johnson trenira mehaničare...

Michael Johnson (44) aktualni je svjetski rekorder na 400 metara. U novoj će sezoni Formule 1 biti kondicijski trener momčadi Williamsa. Nada se kako će im pomoći...
Vidi originalni članak

Brza izmjena guma i dijelova u boksu tijekom utrke Formule 1 često je ključna za konačni poredak. Mehaničari su uvježbavani do savršenstva, a u novoj sezoni timu Williamsa pridružit će se legendarni američki sprinter i aktualni svjetski rekorder na 400 metara, Michael Johnson (44). On će mehaničarima biti kondicijski trener.

- Uvjeren sam da ću Williamsovim mehaničarima pomoći da smanje za koju stotinku ili desetinku vrijeme odrade posla u boksu. Pomogli smo brojnim sportašima u američkom nogometu, momčadima u Premiershipu i nacionalnim olimpijskim odborima - rekao je Johnson koji je prije pet godina otvorio Michael Johnson Performance Center (MJPC). Centar se bavi fizičkom pripremom sportaša u svim kategorijama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • biga 21.01.2012.

    evo samo malo novosti u F1.Kubica opet slomio nogu, FIA najprije dpzvolila Lotusu sustav za regulaciju podešenosti visine bolida, pa za nekoliko dana to isto zabranila, Senna vozi za Wilijams.... ukratko...

  • thebrajda 12.01.2012.

    ekipe Williams a stave sliku od Mclarena! xd

  • TheAnswer023 12.01.2012.

    Hvala na ispravku. Obrazac za ispravak članka nalazi se ispod teksta svakog članka. Ulogirajte se i pošaljite ispravak. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare