To je to što me zanima!

Treba ih biti sram: Roditelji se potukli dok su im djeca igrala!

Od mirne utakmice pa do opće tučnjave. Tako je bilo na utakmici između mlađih kategorija u Meksiku gdje su se roditelji žestoko 'pošibali' nakon verbalnog sukoba. Letjele su šake i kišobrani na sve strane...
Vidi originalni članak

Bilo je to mirno nedjeljno poslijepodne u Meksiku uz hladno pivo i nogomet. Roditelji se druže na tribinama i gledaju svoju djecu kako igraju nogomet, a onda kaos iz vedra neba. 

Jedan čovjek koji je bio na tribinama, očito otac djeteta koje je igralo utakmicu, je napao drugog čovjeka na tribini. Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda i do fizičkog napada u kojem su sudjelovali apsolutno svi koji su se u tome trenutku našli na tribini. Koristili su se kišobrani, vrećice s namirnicama iz trgovine, a neki su se pretvorili u UFC borce i druge udarali koljenima i šakama po uzoru na ruske huligane.

Kada je sudac shvatio kakav je to nered na tribinama, zaustavio je utakmicu i pričekao da se roditelji-huligani smire. Pravo pitanje je kakav primjer djeci daju ovakvim ponašanjem, a zapravo bi im oni trebali biti životni uzori. Još nije poznat uzrok sukoba, ali obzirom da je izbila opća makljaža u kojoj je sudjelovalo nekoliko ljudi, očito je riječ o nećemu dosta ozbiljnom. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 10.07.2019.

    Sve je to uglavnom od kuce na teren.

  • unknown7 10.07.2019.

    Tako je i u Hrvatskoj, dogodio se obracun na jednom medunarodnom turniru klinaca u-10 izmedu roditelja Dinama i roditelja kluba iz BIH, strasno koliko su roditelji zapravo uteg toj djeci koja samo rade što vole, a oni vec od njih ocekuju kako ce zgrtati milijune i igrat ne znam gdje, fuj

  • helidon 10.07.2019.

    Sto očekivati od djece?

Komentiraj...
Vidi sve komentare