To je to što me zanima!

Treba li Igor Štimac pozvati Sammira u reprezentaciju?

Hoće li Sammir biti još jedna inovacija novog izbornika reprezentacije Igora Štimca? Dinamov Brazilac nada se pozivu u hrvatsku reprezentaciju. Što vi mislite o tome?
Vidi originalni članak

Glavna tema kada se spominje reprezentacija postao je Dinamov Brazilac. Dugo se već povlači pitanje trebali izbornik hrvatske nogometne selekcije pozvati Sammira u reprezentaciju.

Pitanje Sammira nametalo se već za vrijeme izborničkog mandata Slavena Bilića. I dalje je aktualno i sada kada je štafetu preuzeo Igor Štimac.

Već 25. kolovoza trebao bi biti objavljen popis igrača koji će nastupiti u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo protiv Makedonije. Hoće li se Sammirovo ime naći na popisu? Treba li on uopće biti na popisu od 25 igrača? Što vi mislite?

Idi na 24sata

Komentari 287

  • nithael 15.11.2012.

    Pa ljudi moji dali je to moguće.odakle su se samo sabrali ove neznalice.Vi koji tvrdite da nije za reprezentaciju-bolje da ni ne gledate nogomet-jer to nije za vas.Samir je igračina i po.Takvog tehnićara naša repka nema.Odavno je trebao igrati zbog svoje kvalitete.Molite jedni za druge,da ozdravite i progledate.Anđeli vas motre!

  • biber1 20.08.2012.

    Imamo i bez njega dovoljno LOKADJIJA u momcadi ,a brat bratu i nije nikakav igrac.

  • djuro bljuvoški 20.08.2012.

    treba ga pozvati,uhvatiti pod ruku i tako zajedno obojica otiči u 3pm..,

Komentiraj...
Vidi sve komentare