To je to što me zanima!

Trebaju biti primjer: Sjajne scene Juveovih i Napolijevih navijača

Nevjerojatne snimke nam dolaze iz Italije kada su se u jednoj uskoj ulici u Torinu susreli navijači Napolija i Juventusa. Dok su svi očekivali da će izbiti veliki okrašj, oni su napravili nešto sasvim suprotno
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda su se u talijanskoj Serie A sastali Juventus i Napoli, dvije ekipe koje se direktno bore za naslov prvaka. Iako su navijači ovih dvaju klubova često znali raditi nerede, ovaj put su pokazali kako je nogomet i ljubav prema klubu nešto potpuno drugo. 

U jednoj uskoj ulici, u Torinu, susrele su se dvije navijačke skupine. Scena je izgledala kao u filmu, na jednoj strani se nalaze Napolijevi navijači, a na drugoj Juventusovi. 

Iako su svi očekivali kako će doći do njihovog obračuna, oni su pokazali kako bi se pravi navijači trebali ponašati. Zatrčali su se jedni prema drugima, a onda, na iznenađenje svih, su se počeli grliti i zajedno pjevati pjesme. 

Na kraju su Napolijevi navijači izašli sretniji sa stadiona s obzirom da je Kalidou Koulibaly na samom kraju utakmice sjajno zabio glavom i osigurao svojoj ekipi pobjedu od 1-0.

Zahvaljujući toj pobjedi Napoli još uvijek živi san da može skinuti Juventus sa trona i napokon osvojiti talijansko prvenstvo, nakon dugih 28 sezona. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mali42 24.04.2018.

    Boze kako je ovo namjesteno

  • OS98netko 23.04.2018.

    To je italije nije hrvatska

  • david2005 23.04.2018.

    Ništa posebno,danas su se u Splitu isto grlili torcida i bili tići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare