To je to što me zanima!

'Trebali smo zabiti još golova, u Tiraspol idemo po pobjedu'

Igračima sam u poluvremenu rekao da moramo vjerovati, da smo bolja momčad. Dočekali smo gol i zasluženo pobijedili. U Tiraspol idemo po pobjedu, kaže Jurčić
Vidi originalni članak

Dinamo je dugo lomio Sheriff u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, a gol su zabili tek u 89. minuti kada je Ante Rukavina sjajno skočio i glavom zabio za minimalnu pobjedu 1-0. Trener "modrih" Kruno Jurčić rekao je kako je večeras Dinamo trebao zabiti još više golova.

- Igračima sam u poluvremenu rekao da moramo vjerovati, da smo bolja momčad. Dočekali smo gol i zasluženo pobijedili. Jedino što smatram da smo morali zabiti još više golova - rekao je Jurčić za HRT, te dodao kako mu je žao zbog ambijenta.

- Šteta za ovakav ambijent. Da su tribine bile punije, sigurno bi i igrači bili još bolji.

Uzvrat je za osam dana u Tiraspolu, a Jurčić smatra kako Dinamo sigurno prolazi.

- Ja ne vidim načina kako bi se moglo dogoditi da ne prođemo Sheriff - uvjeren je Kruno, koji je čestitao svojim igračima na dobroj igri, ali se osvrnuo i na stvari zbog koji žali u prvoj utakmici.

- Žao mi je što nismo zabili rani gol. Uvjeren sam da bi se onda utakmica drugačije odvijala. A i kako je utakmica odmicala osjetio se odmak od 48 sati od utakmice u Rijeci - rekao je Jurčić te zaključio:

- Nikoga se više ne bojimo Bolji smo, gol nam puno znači, ali idemo u Tiraspol pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Jurebuljat 31.07.2013.

    šteta što je bilo samo 1-0 jer strašno dobro igraju,pogotovo Fernandes i Soudani,a Zeleniku treba ostavit na golu,imamo megamomčad,samo nam još treba superšpica aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajmoooooooooo Mamiću majstore ne damo te nikome <3

  • Firefox_1 31.07.2013.

    Dinamo igra odlično, ali im podhitno treba strijelac! Prva špica, tipa Jelavić, Dudu, pa i onaj Livaja!

  • JosipPrelčec 31.07.2013.

    Jesmo jalni koja smo mi gamad,pobijediš nevalja,izgubiš nevalja što bi vi htjeli.Idite na utakmice 5 lige i tamo liječite svoje komplekse.Dinamo ostavite onima koji ga vole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare