To je to što me zanima!

Trebao je proslaviti prvi gol za Portugal, Ronaldo mu ga ukrao

Diogo Jota je pucao, lopta je taman trebala proći gol-crtu, no ukazao se Ronaldo, samo ju taknuo, ubacio u mrežu i 'ukrao' gol suigraču. Jotin prvijenac u sekundi se pretvorio u Ronaldov 99. u dresu Portugala
Vidi originalni članak

Nogometaši Portugala na gostovanju su pobijedili Luksemburg 2-0 teže od očekivanog, a pobjedom su izborili nastup na Euru 2020. te Srbiju poslali u playoff Lige nacija.

Vodeći gol za Portugalce postigao je Bruno Fernandes u 39. minuti dok je konačnih 2-0 postavio Cristiano Ronaldo u 86. čime je stigao do nevjerojatnog 99. gola u dresu portugalske reprezentacije.

I dok je Ronaldo slavio gol koji ga je doveo na korak do jubilarne 'stotke', mladi Diogo Jota (22) potrčao mu je u zagrljaj malo ga proklinjajući što je loptu poslao u mrežu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ustvari je on taj koji je trebao zabiti. Sjajno poslanu loptu Bernarda Silve dočekao je na drugoj stativi, smirio loptu i pucao prema golu. Golman Moris ušao mu je u udarac, ali bio je prejak i lopta mu je pobjegla kroz ruke. Taman je trebala proći gol-crtu, no ukazao se Ronaldo, samo ju taknuo, ubacio u mrežu i 'ukrao' gol suigraču.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Prvi Jotin gol u dresu Portugala u samo jednoj sekundi postao je Ronaldov 99. u 164. utakmici za reprezentaciju. A prije samo dva tjedna upravo je Cristiano poludio kada je njemu istu stvar napravio Aaron Ramsey.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 65

  • zgrules 18.11.2019.

    dok god lopta nije u mrezi, trebas ucinit sve da ju pospremis, nema vremena za razmisljanje

  • dantejebo 18.11.2019.

    e baš mi je drago što ti je ramsey ukrao gol, pogotovo što ti je nani ukrao onaj protiv španjolske

  • meteor1234 18.11.2019.

    Oko čega vi iz 24 sata pišete članak, radite dramu gdje je nema. U nogometu nema predviđanja, ide se na sigurno, tako ni Ronaldo nije procjenjivao hoće li lopta u gol ili neće, bio mu je cilj da bude gol i logično da je išao dirati loptu. Uostalom , ako ima kakve sumnje, pogledajte video. Ali naslov zarađuje novce, u ovom slučaju klikovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare