To je to što me zanima!

Treća nije bila sreća: Island se junački branio protiv Hrvatske

Hrvatska je protiv Islanda odigrala treću međusobnu utakmicu. Dvaput smo ih dobili, ali treća nije bila sreća. Island se junački branio 40 minuta s jednim igračem manje
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija treći put igrala je protiv Islanda. Nakon dvije pobjede, u trećem smo susretu remizirali.

<<<Vizu za SP tražit će u Zagrebu: 'Nula' Hrvatske s igračem više>>>

Prvu pobjedu protiv Islanda ostvarili smo u ožujku 2005. godine na Maksimiru. "Kockasti" su bili uvjerljivi i slavili su 4-0, dva gola Islandu tada je zabio aktualni hrvatski izbornik Niko Kovač.

Iste godine u rujnu Hrvatska je pobijedila Island 3-1, Boško Balaban je zabio dva gola, jedan je utrpao Darijo Srna. Islanđane je u vodstvo doveo Eidur Gudjohnsen. 

No ovaj Island pokazao nam je kako nije ni blizu reprezentacije s kojom smo se u prošlosti lako obračunavali. Island je stajao čvrsto na travnjaku, branio se 40 minuta s igračem manje i zaslužio je remi.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • col_1 16.11.2013.

    Jadna igra nasih treba nam svjeza krv u repki poput Rebica ovo je katastrofa ne zasluzujemo odlazak u Brazil sramota.

  • user_102927 16.11.2013.

    kad ti ne mozes zabiti gol sa igracem vise e onda tu nesto ne stima. Nego gdje su Lovren i Kovacic? Kranjcar koji jedini zna zabiti za nasu repku sjedi na klupi? Ne kuzim kako nasi centriraju golmanu u ruke, ili preko gola...pa netocna dodavanja...nema tu zelje ni volje a bogami nema ni uigranosti....SLABO!!!!!

  • Fenix 16.11.2013.

    Luka i Mandukic su pokazali da su nitko i nista ako nemaju prave suigrace. I ja bih mogao igrati u Bajernu i Realu. Molim dragog Boga da ne vidimo Brazil. Ako odemo tamo cemo biti kanta za trpanje golova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare