To je to što me zanima!

Treće poluvrijeme: Henderson i Diego Costa u svađi u tunelu

Utakmica Liverpoola i Chelseaja nije završila poslije posljednjeg sučevog zvižduka. Umjesto toga, Diega Costu i Jordana Hendersona u tunelu su razdvajali zaštitari
Vidi originalni članak

Nije jasno kako je došlo do sukoba između veznjaka Liverpoola i napadača Chelseaja, ali engleski mediji prenose da je u jednom trenutku Diego Costa namjerno ugazio Jordana Hendersona na podu. 

Henderson mu to nije zaboravio, čim je završila utakmica rekao mu je što misli na terenu, a ni Costa nije ostao dužan. Kad su došli do tunela i krenuli prema svlačionicama, samo su zaštitari spriječili veći incident između njih dvojice. 

A opet, možda je obična svađa izvađena iz okvira kako bi se stvorio još žešći ugođaj za sljedeći tjedan. Liverpool i Chelsea odigrali su 1-1 na Anfieldu u polufinalu Liga kupa, pa će u uzvratu na Stamford Bridgeu u utorak odlučiti o tome tko će igrati finale protiv boljeg iz ogleda Tottenhama i Sheffield Uniteda. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • karton 22.01.2015.

    Costa je super igrac i super lik . Momentalno je u rupi ali je jedan od 3-4 najbolja napadaca na svijetu . Simpaticni mangup , takav je kakav je , Mandzo je isti . Nisu ga bezveze kupili da zamijeni Costu . A onaj Henderson je lud , tipicni britanski kostolomac , to mu je u genima . Kao onaj Taylor sto je upropastio Dudua .

  • Zizou_5 22.01.2015.

    Costa je prgavac i provokator, treba ga neko polomit pa nek provocira po bolnicama, misli si da je maradona pa svakog gleda "odozgora"

  • CFC17 22.01.2015.

    Neka neka. Bolje nakon tekme, nego da simulira za vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare