To je to što me zanima!

Treće pretkolo, EL: Rijeka - Metalist na Kantridi 1-2

Nogometaši Rijeke na Kantridi su ugostili Metalist iz Harkiva u trećem pretkolu Europske lige. Rijeka je u drugom pretkolu EL-a izbacila Differdange
Vidi originalni članak

Rijeka je na Kantridi ugostila ukrajinski Metalist u trećem pretkolu Europske lige. U prvih 20 minuta najvažnije je za istaknuti ozljedu najboljeg igrača Rijeke Anasa Sharbinija u 17 minuti. No u napadu je njegov brat Ahmad i čini se da su domaćini raspoloženi večeras. Na ubačaj Fernandeza pucao je Ahmad, no pokraj gola.
Mlađeg brata Sharbini zamijenio je Amerikanac Smith koji je zauzeo upravo mjesto na kojem inače ordinira potencijalni hrvatski reprezentativac.
33' - Riječki nogometaši i navijači opravdano traže penal zbog igranja rukom u kaznenom prostoru braniča Metalista, no sudac samo odmahuje rukom. Vezni red Rijeke raspoložen je večeras. Domaći nogometaši vrlo lako izigravaju akcije za napadače pa se Smith često nalazi u prilici ubacivati pred gol gostiju.
38' - Odlično primanje prsima Ahmada Sharbinija, okret i najopasniji udarac prema golu Metalista. Na žalost, lopta odlazi pokraj gola.
44' - GOL za Metalist. Jeremenko je sam izbio pred Mancea i silovitim udarcem s 15 metara zabio od stative za 1-0.
Poluvrijeme na Kantridi. Metalist vodi 1-0.
Počelo je drugo poluvrijeme bez izmjena u sastavima.
59' - GOOOL!!! Odlična akcija Fernandeza koji lijepo dodaje do Ahmada, a ovaj takve prilike ne može promašiti. 1-1 na Kantridi.
Probudila se Rijeka, probudili su se i navijači.
U dvije posljednje minute Rijeka je imala više prilika nego u cijelih sat vremena do sada. Na žalost, tri puta je odlične udarce Riječana branio Zeze, golman Metalista.
Crveni karton zaslužio je Valjajev zbog udaranja Matka nakon dosuđenog prekršaja. Prilika da Rijeka okrene i pobijedi Metalist na Kantridi.
73' - Ivan Mance odlično brani snažan udarac napadača Metalista. Na žalost ne vidi se da Rijeka ima igrača više. Metalist igra samo s jednim napadačem i osam igrača u dva reda postavljena ispred kaznenog prostora.
85'  - GOL za Metalist zabio je Lisenko. Nevjerojatna nesreća za Rijeku. Ubacio je s desne strane Valjajev, a Lisenko zabija prekrasan gol glavom.
Samo minutu prije Sharbini je pucao, lopta se odbija od grede i prema procijeni suca ne prelazi gol-liniju.
Kraj utakmice u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JAX 31.07.2009.

    doslo mi je za plakat

  • ducy18vk 30.07.2009.

    nazalost rijeka nema srece ,i ja mislim da je presla gol liniju i da je trebao priznat gol sharbinija AJMO RIJEKA IMA JOS NADE BAR ZA NERIJESENO

  • ducy18vk 30.07.2009.

    bravo rijeka,ugl nasi klubovi imaju sanse ....metalist ima i crveni mogla bi rijeka i dobit AJMO Rijeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Komentiraj...
Vidi sve komentare