To je to što me zanima!

Treće slavlje Cedevite u nizu! Pullen slomio Kutxu Laboral

Veljko Mršić nadmudrio je Velimira Perasovića, a Cedevita je na krilima sjajnog Jacoba Pullena protiv Kutxe Laboral dobila treću euroligašku utakmicu zaredom...
Vidi originalni članak

Cedevita je nastavila s impresivnim predstavama u Europi. Nakon euroligaških pobjeda u gostima kod Efesa i Milana, zagrebački klub u Draženovu domu slavio je protiv Laboral Kutxe u petom kolu Eurolige rezultatom 76-67.

Bio je to i dvoboj Veljka Mršića na klupi Cedevite i bivšeg hrvatskog izbornika Velimira Perasovića na klupi gostujuće momčadi. Ključ za pobjedu bila je treća četvrtina u kojoj je Cedevita gostima dopustila 13 koševa, a zabila je 23 poena, nakon što je prve dvije četvrtine bila u zaostatku, te sjajni Amerikanac Jacob Pullen koji je zabio 26 koševa, od toga 21 u drugom poluvremenu susreta u Draženovu domu.

Pullen je vodio Cedevitu do pobjede, trice je pucao tri od pet. Odmah uz njega bio je i Miro Bilan sa 17 koševa i 10 skokova, James White je zabio 15 koševa. kod gostiju najbolji su bili Jaka Blažič sa 20 i Ioannis Bouroussis s 14 poena.

Nakon pet kola i Cedevita i Laboral Kutxa imaju po tri pobjede i dva poraza, te dijele drugo mjesto na ljestvici iza Olympiakosa koji vodi s omjerom 4-1. U 6. kolu Cedevita će za šest dana u KC "Dražen Petrović" ugostiti upravo Olympiakos.

Za atmosferu u Draženovu domu bile su zadužene Cedevitasice.

Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 34

  • cucopljuco69 14.11.2015.

    bravo dečki, pogotovo pullen

  • jožek2 14.11.2015.

    Jeli se to konačno vratila košarka u naš Zagreb, onakva kakva je nekad bila pod vodstvom M. Novosela i legendarne Cibone.

  • boys 14.11.2015.

    svaka čast cedeviti al za mene postoji samo cibona i dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare