To je to što me zanima!

Treće slavlje u nizu: 'Medvjedi' razbili Atlant u Domu sportova

Hokejaši Medveščaka otvorili su niz od šest domaćih utakmica pobjedom protiv Atlanta 4-1. St. Pierre zabio je dva gola. 'Medvjedima' je ovo 3. pobjeda u nizu...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka pobijedili su Atlant u Domu sportova 4-1. "Medvjedima" je to bila treća pobjeda u nizu u KHL-u i prekinut Atlantov niz od dvije pobjede zaredom. Medveščak je slavio u prvoj od čak šest domaćih utakmica u nizu.

U prvom ogledu ove dvije momčad Atlant je slavio 5-2 u utakmici u kojoj je Medveščak imao čak 33 sakupljene kaznene minute. Nakon što je prva trećina završila bez golova, St. Pierre i Palushaj zabili su za "medvjede" u drugoj. 

U trećoj su se gosti pokušali vratiti. 'Medvjedi' zabijaju za 3-0 preko Pelletiera, a Vrana vraća nadu Atlantu. No kad je St. Pierre zabio svoj drugi gol na utakmici bio je kraj za goste. Pobjeda Medveščaka 4-1.

KHL, 30. kolo:

  • Medveščak - Atlant 4-1
Idi na 24sata

Komentari 10

  • tuti fruti 11 15.11.2014.

    Pisac teksta ::::::::::: i svi drugi pisci teksta ide ...hokej----Zagreb --- dom sport ---gledaoca tolko i tolko---i.t.d.Tv kuće postavite pismene ljude na teletekst,to je strahota šta se tamo piše.

  • bbbdado 15.11.2014.

    A što reč ? Čestitke

  • realista 7 15.11.2014.

    satrali su ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare