To je to što me zanima!

Treći poraz zaredom: Martić na startu izgubila od 9. na svijetu

U drugom setu naša je tenisačica odigrala puno bolje protiv devete igračice svijeta, ali nedovoljno da bi izbjegla poraz u prvom međusobnom dvoboju s Arinom Sabalenkom.
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić u ponedjeljak je u prvom kolu WTA Premier turnira u Cincinnatiju izgubila od Bjeloruskinje Arine Sabalenke s 1-6, 4-6 poslije sat i 18 minuta igre.

Sabalenka je protutnjala kroz prvi set u kojem Martić nikako nije uspijevala pronaći način na koji bi se suprostavila tenisačici moćnih udaraca. U drugom setu naša je tenisačica odigrala puno bolje protiv devete igračice svijeta, ali nedovoljno da bi izbjegla poraz u njihovu prvom međusobnom dvoboju. Posljednju priliku propustila je u završnom gemu s tri vezane break-lopte.

Tako je drugi tjedan zaredom ispala u prvom kolu. Prošli na turniru u Torontu izgubila je od američka kvalifikantice Francesce di Lorenzo, 152. igračice svijeta. (dk)

WTA Cincinnati, prvo kolo:

Arina Sabalenka (Bjelorusija) - Petra Martić (Hrvatska) 6-1, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 4

  • čoviksjuga 13.08.2019.

    Lova je potpuno ubila tenisku želju kod prosječnih igrača i igračica. Dođeš, izgubiš u prvom kolu i pokupiš 10-20 tisuća $ i svojim putem.

  • burky1990 13.08.2019.

    Di nam je prvi reket? Čilinjooooo 6:6 tie break, u tie breaku 6:5 za našeg velebnog čilu i dva servisa. Tup, prvi servis kita labudova, Tup drugi servis kita labudova, Tup odličan servis albota, Tup sa 6:5 i dve serve ode čila na 6:8 i na uber do aerodroma. Naš drugi reket, borna čoric zvan rozga 2. Favorit u meču, Tup uspio uzet 3 gema u dva seta. Tup doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare