To je to što me zanima!

Treći remi Arsenala u eri "nakon Eduarda da Silve"

Otkad se ozlijedio hrvatski napadač, "topnici" su u prvenstvu triput uzeli samo bod - protiv Birminghama, Aston Ville i sada protiv Wigana
Vidi originalni članak

Kada je Cesc Fabregas u 89. minuti promašio veliku priliku na dodavanje Adebayora, bilo je jasno da će i treći put zaredom Arsenal uzeti tek jedan bod. Golman Chris Kirkland je odlično reagirao i spasio "nulu" Wiganu pred domaćim navijačima, ali i pružio priliku Manchester Unitedu da pobjedom u zaostaloj utakmici preskoči "topnike" na vrhu ljestvice Premiershipa.
Dimitar Berbatov je s dva gola u samo tri minute već na otvaranju utakmice doveo Tottenham u veliku prednost. West Ham nije imao pravi odgovor na ranu eksploziju domaćina i do kraja je momčad Juandea Ramosa samo dovršila posao. Golova nije bilo do zadnjih pet minuta, no tada su Gilberto i Bent poduplali prednost Tottenhama i donijeli svojoj momčadi visoku pobjedu.
Napadač Andrew Johnson bio je jedini strijelac na gostovanju Evertona kod Sunderlanda Roya Keanea. S nova tri boda Everton sada ima ukupno 56 bodova, jednako kao i gradski rival Liverpool na četvrtome mjestu.

PREMIERSHIP, 29. KOLO
WIGAN - ARSENAL 0-0
SUNDERLAND – EVERTON 0-1 (Johnson 55)
TOTTENHAM – WEST HAM 4-0 (Berbatov 8, 11, Gilberto 85, Bent 90)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gunnerica_4 16.03.2008.

    MA STO STE SI VI SVI UMISLILI DA JE DUDU BOG,ZNAM JA DA JE ON DOBAR I SVE TO ALI NE VRTI SE CIJELI SVIJET OKO NJEGA,IMA ARSENAL BOLJIH I SPOSOBNIJIH IGRAĆA OD EDUARDA!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare