To je to što me zanima!

Treći u Europi: Ispred Rebića u 2020. su samo dvije zvijezde...

Za tih 11 golova trebalo mu je 16 kola. Zabijao je Ante baš svima, od Bologne do velikana poput Intera, Juventusa, Rome i Lazija, a Udineseu je zabio i dva gola. Prvu dvojicu može i prestići
Vidi originalni članak

Nezaustavljivi Ante Rebić ponovno je zabio u golijadi u 34. kolu Serie A. Milan je uvalio petardu Bologni i slavio 5-1, a hrvatskom napadaču to je čak 12. gol ukupno u ovoj kalendarskoj godini.

U 57. minuti utakmice Zlatan Ibrahimović primio je loptu na nekih 18 metara od gola, uočio stasitog Hrvata, gurnuo mu loptu, a Rebić je iz okreta zapucao i matirao protivničkog golmana! Ovaj nije imao šanse...

MILAN UNIŠTIO BOLOGNU Rebinho opet briljira! Ibra mu asistirao, Rebić briljantno zabio

Taj gol doveo ga je u prilično ekskluzivno društvo napadača. S 11 golova u prvenstvu (jedan u Kupu, op. a.) u 2020. godini Rebić je postao treći najefikasniji napadač u Ligama petica ne računajući penale. Ispred njega? Samo dvije zvijezde svjetskog ranga - Robert Lewandowski i Erling Haaland.

Za tih 11 golova trebalo mu je 16 kola. Zabijao je Ante baš svima, od Bologne do velikana poput Intera, Juventusa, Rome i Lazija, a Udineseu je zabio i dva gola.

Najbolje od svega? Rebić bi mogao doći čak i na prvo mjesto ove zanimljive statistike. Bundesliga u kojoj nastupaju dva najefikasnija napadača 2020. godine gotova je, a Serie A traje još četiri kola. Više nego dovoljno za Rebinha kojemu je ovo najbolja prvenstvena sezona u karijeri!

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Baine 19.07.2020.

    ja mislio da je i Ronaldo ispred Rebe, sa nekih 12 penala u 15 utakmica

  • LudiloRote 19.07.2020.

    To Rebicuuuu

  • TommyVercetti 19.07.2020.

    Kakav Milan zadnjih par utakmica! Ako ih kupi Vutton i počnu se dovoditi igrači superstar klase možda slijedi povratak tamo gdje im je i mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare