To je to što me zanima!

Trener Ajaxa: Juventus nas se bojao, teško je igrati protiv nas

'Nakon prvog poluvremena dogovorili smo se da ćemo pritisnuti Emrea Cana, pomaknuli smo krila još prema gore, a sredinu suzili s Lasseom Schoneom i Frenkijem de Jongom koji su čuvali loptu', rekao je ten Hag
Vidi originalni članak

Ljudi, izbacili smo jednog of favorita Lige prvaka, sa svojom filozofijom nogometa nadišli smo svoje limite i uspjeli opet (izbacili i Real Madrid nap.a.), rekao je oduševljeno trener Ajaxa Erik ten Hag (49) nakon izbacivanja Juventusa u četvrtfinalu najelitnijeg europskog natjecanja.

Ten Hag je uvjeren u jednu stvar...

- Mogli ste vidjeti da se Juve nas bojao, a bojao se i Real Madrid. Jako je teško igrati protiv našeg stila nogometa, imamo tehnički dotjerane igrače koje je teško pritisnuti. Čak i naši stoperi mogu izdržati visoki presing - komplimentirao je svoje igrače ten Hag.

Otkrio je i čudotvorac Ajaxa neke tehničke pikanterije kojima je iznenadio renomiranog kolegu Maxa Allegrija.

- Prvu utakmicu odigrali smo dobro i to nam je dalo samopouzdanje za uzvrat u Torinu. Igrali smo strpljivo i smireno i Juventusov visoki presing protiv nas jednostavno nije prošao - kazao je ten Hag pa dodao:

- Nakon prvog poluvremena dogovorili smo se da ćemo pritisnuti Emrea Cana, pomaknuli smo krila još prema gore, a sredinu suzili s Lasseom Schoneom i Frenkijem de Jongom koji su čuvali loptu - rekao je Ajaxov trener koji je potpuni pogodak uprave 'kopljanika' i sada već jedan od legitimnih kandidata za trenera godine.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kolarić 17.04.2019.

    Ajax je odlična ekipa, ali naletjeli su na 2 velike ekipe, od kojih je jedna u velikom padu ( Real ), a jedna nema kvalitetu za sam europski vrh, niti je ikada u zadnjih 10-ak godina tamo pripadala ( Juventus ). Pravu vrijednost će kopljanici morati prikazati u polufinalu i protiv Liverpoola ili Barcelone, sa kojom će najteže igrati. Ali svaka ima čast, trenutno su sigurno među top 5 momčadi na svijetu, a sjetimo se samo gdje su bili prije 1 god. ?

  • 17.04.2019.

    Zamisli ajax vs liverpool finale festival nogometa brate

  • lukatr98 17.04.2019.

    Da je chiellini bio u sastavu,a presing u stilu Mandzukica je presing,A ne ovih poluproizvodnih napadača,onda bi juve prosao

Komentiraj...
Vidi sve komentare