To je to što me zanima!

Trener Bayerna sjeo na tribinu nakon crvenog kartona! Stanišić već idući napad opleo po sucu

Thomas Tuchel zamolio je zaštitara da ga pusti na tribinu kako bi pogledao ostatak utakmice nakon što je dobio drugi žuti karton zbog prigovora. Bila je to snažna poruka novog trenera kojem ne ide sjajno
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja izborili su plasman u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu četvrtfinala u Münchenu odigrali 1-1 protiv Bayerna i tako obranili uvjerljivih 3-0 iz prve utakmice.

Na utakmici smo vidjeli dva crvena kartona. Prvi je 'pocrvenio' stoper Bayerna Dayot Upamecano u 18. minuti zbog rušenja Erlinga Haalanda u izglednoj situaciji za gol. Francuza je, ipak, spasila provjera VAR-a koja je uhvatila Haalanda u zaleđu na početku akcije.

Tako je glavni sudac Clement Turpin 'okrenuo ploču' i poništio crveni karton Upamecanu. Za cijelo to vrijeme prilično je glasan na klupi Bavaraca bio trener Thomas Tuchel (49). U više je navrata nešto dobacio Turpinu, pa mu je sudac pokazao žuti karton zbog prigovora.

ČVRSTA RUKA Čeka ih velika utakmica, a Kahn radi reda u svlačionici: Jezikova juha za nogometaše Bayerna

Tuchel je ponovno eruptirao u 87. minuti. Opet je žestoko reagirao nakon odluke suca koji je pokazao žuti karton Aymericu Laporteu zbog rušenja Kingsleyja Comana. Turpin ponovno nije pokazao puno tolerancije, Tuchelu je pokazao drugi žuti karton i poručio mu da se makne s terena.

A NA LJETO I 'PEDALA' Mane udario Sanea: Čeka ga najveća kazna u povijesti kluba

Nijemac je zamolio zaštitara, a ovaj ga je pustio na tribinu kako bi pogledao ostatak utakmice. Bila je to snažna poruka novog trenera Bayerna koji je u prvih šest utakmica slavio u samo dvije, a istovremeno ispao u Ligi prvaka i Kupu. 

Stanišić također opleo po sucu

Svoje mjesto pod suncem Thomasa Tuchela nije pronašao hrvatski reprezentativac Josip Stanišić (24). Julian Nagelsmann cijenio je Hrvata, ali čini se da iskusniji Tuchel preferira Benjamina Pavarda i Joaa Cancela. 

Međutim, Stanišić je dobio priliku u 77. minuti, kada je zamijenio Pavarda. Nije imao neki posebni učinak na utakmici, a 'požutio' je u 87. minuti nakon žustrog prigovora sucu. 

Naime, Hrvat je srušio Jacka Grealisha, a Turpin je sudio prekršaj. Stanišić se nije slagao tom odlukom, što je jasno i sugerirao, pa ga je sudac 'počastio' žutim kartonom zbog prigovora.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Ivan_Ivan_Ivan 20.04.2023.

    Zbog ljigavih otkaza trenerima koje Kahn i Braco pakuju volim što su bavarci ispali. Još da ligu ne osvoje sreći ne bi bilo kraja. Bit će polufinale zanimljivo. Ovaj put je City favorit za naslov ali iskustvo je na strani Reala. U finalu Talijani nemaju nikakve šanse tko god da prođe.

  • -777- 20.04.2023.

    Bayern previše štedi i ne može kao takav konkurirati u samom vrhu LP ili za naslom a i kad kupuju onda i to kupuju krivo.

  • Joza Prezaduzeni 20.04.2023.

    Kad vidim tu Kahnovu njusku odmah dobijem volju da pojedem bananu .Uprava totalno antipaticna Rumenige Hönes su malo zesce seljacine a malog pit bulla Kimmicha ne mogu da svarim.U svlacioni ne stima A na terenu jos manje ...Uvijek su mi a i vecini ljudi koji vole nogomet bili drazi 1860

Komentiraj...
Vidi sve komentare