To je to što me zanima!

Trener Cico: Eh, da mi je danas u momčadi jedan Cico kao igrač

DA MU JE KRANJČAR IGRAČ Cico žali što sad u Dinamu nema centarfora kakav je nekad bio on, Cerin, Šuker ili Vlaović. "Modrima" jako nedostaje pravi napadač...
Vidi originalni članak

Teško se sjetiti kad je neki Dinamov trener na put ispraćen s toliko dobrih želja kao Zlatko Kranjčar jučer.

I mlađi i stariji Cici su zaželjeli sreću. Desetak je puta zastao kako bi se slikao sa svima koji su to htjeli. Bio je Cico dobre volje, baš kao i Zdravko Mamić, koji je među posljednjima krenuo prema avionu kojim su “modri” u podne odletjeli u Francusku.

- Lyon je u težoj poziciji nego mi, ali to je za nas možda i opasnije jer je izgubio dvije utakmice zaredom - rekao je Cico prije putovanja na 1. kolo Lige prvaka.

Vraća se nakon 18 godina, ponovno će voditi momčad u skupini Lige prvaka i zbog toga blista unatoč porazu od Osijeka.

- Imam visoko mišljenje o Lyonu, ali uopće ne razmišljam o onome što je bilo prije pet godina, o tim porazima. Mi imamo pozitivnu situaciju - uvjerava Zlatko Kranjčar, koji se ponovno otvorio, ponovno su tema bili napadači, odnosno njihova neefikasnost.

Angelo Henriquez posljednji je gol zabio još u travnju, Armin Hodžić je protiv Osijeka u subotu promašio zicer, koji bi okrenuo utakmicu.

- Napadači moraju zabijati iz ničega. I kad nema pravih prilika, moraju se snaći. To je u moje vrijeme bilo bitno drukčije. Sjećam se jedne utakmice protiv Željezničara u Zagrebu, nismo imali pravu priliku i Cerin je zabio iz ničega - kaže Cico.

Otkad je došao na klupu, stalno ponavlja kako mu nedostaje pravi rasni centarfor, pravi “killer” u vrhu napada.

- Nama nedostaje Šuker, Cerin, Vlaović ili Kranjčar. Takav tip igrača u napadu - dodao je Cico trener, koji očito žali što u napadu nema Cicu igrača ili barem nekoga sličnog njemu i napadačima koji su u prošlosti nosili dres “modrih”.

Ta su vremena prošla i Dinamo u napadu više nema igrača koji će zabijati i poluprilike. Cico je još na početku priprema inzistrao da mu dovedu ubojitog centarfora, ali su njegove želje ostale neispunjene.

- Kritizirao sam Angela Henriqueza i Armina Hodžića, sigurno je i to ostavilo traga na njima - rekao je za kraj Cico Kranjčar.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 1955 16.09.2016.

    Cico,uskoro budeš cico samo konjačić. Znaš i sam da ti je blizu kraj (u Dinamu,naravno)

  • Orahova1 14.09.2016.

    Koji prevarant od trenera .

  • NEOPISIVO 14.09.2016.

    Ovaj puta igraju najbolji. Od lošeg početka krenulo je na bolje. Najslabija karika je opet kapetan. Defanzivna igra Pivarića je katastrofalna. Biti će bolje u drugom poluvremenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare