To je to što me zanima!

Trener Fulhama: Vrijeme provedeno ovdje je čarolija

Pobjeda nad HSV-om nagrada je navijačima koji su nas zdušno podržavali tijekom prošlih dviju godina, i koji su proživjeli dosta teških trenutaka
Vidi originalni članak

Londonski nogometni klub Fulham, koji je prije 13 godina igrao u četvrtoj engleskoj ligi, 12. svibnja igrat će finale Europa lige, na zadovoljstvo trenera Roya Hodgsona. Trener je došao na Craven Cottage u prosincu 2007. godine kada je Fulham tavorio na dnu Premiershipa. Otad je fascinantno stabilizirao momčad koja igra odličan nogomet. Pokazali su to njegovi puleni domaćom pobjedom 2-1 u uzvratnom ogledu polufinala Lige prvaka protiv HSV-a, čime su izborili finale s madridskim Atleticom.
- Vrijeme provedeno u Fulhamu za mene je čista čarolija – rekao je nakon teško izborene pobjede trener koji je vodio švicarsku reprezentaciju ali i milanski Inter, zahvalivši potom predsjedniku i vlasniku kluba Mohamedu Al Fayedu - rekao je pa nastavio:
- Od trenutka kada sam došao s predsjednikom sam uspostavio fantastičan odnos pun povjerenja. Taj je čovjek bio vrlo dobar prema meni i osigurao momčadi svaku vrstu podrške. Pobjeda nad HSV-om nagrada je navijačima koji su nas tako zdušno podržavali tijekom prošlih dviju godina, i koji su proživjeli dosta teških trenutaka prateći utakmice kluba u nedavnoj prošlosti. Znao sam da me igrači neće razočarati. Nogomet je emotivna igra i u polufinalu velikog natjecanja to igrače zna ponijeti. Da se to dogodilo mojoj momčadi, mogao bih im oprostiti. Ali nije se dogodilo. Zadržali su disciplinu i hladnu glavu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_41152 30.04.2010.

    lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare