To je to što me zanima!

Trener ga obožava: 11 golova u tri mjeseca nakon povratka

Nikica Jelavić naša je velika snaga. Igra sjajno i stalno zabija, stvarno ga je divno za vidjeti, nahvalio je Walter Smith, trener Rangersa, hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Nije slobodna devetka? Dobro, onda ću uzeti 18. I da znate, toliko ću golova ove sezone zabiti u prvenstvu, rekao je Nikica Jelavić suigračima nakon potpisa ugovora s Glasgow Rangersima.

Protiv Dundeea u pobjedi 4-0 Nikica je zabio 12. gol u sezoni za “plave”, a drugu je utakmicu zaredom izborio penal.

- Bilo je divno vidjeti Nikicu kako opet zabija. Doista igra sjajno, ušao je formu i naša je velika snaga - nahvalio je hrvatskog napadača Walter Smith, menadžer vodeće momčadi škotske lige.

Nikica je nedavno u intervjuu kazao kako bi bio još bolji da nije bilo teške ozljede.

- Nisam igrao više od tri mjeseca i to me zaustavilo. Zabio bih puno više golova.

Navijači mu još nisu počeli tepati da je novi Pršo, ali načinom igre, a osobito golovima, sve više podsjeća na njega.

U nedjelju će Rangersi igrati Old Firm protiv Celtica. Tko dobije taj susret, bit će blizu osvajanja naslova. Navijači i igrači Celtica najviše se boje našeg igrača.

- Živim za tu utakmicu. Tko zabije njima, mjesecima je heroj navijača. Nadam se da ću opet u nedjelju odlučiti derbi - izjavio je raspucani Nikica Jelavić.

Zabija kao Dado Pršo

1. Nakon operacije i tri mjeseca stanke Nikica je u siječnju zabio Hibernianu. Poslije toga je zabio hat-trick Motherwellu.

2. U ožujku je zabio Celticu za naslov u Liga kupu. Nakon toga je seriju nastavio protiv St. Johnstonea, kojem je zabio dva.

3. U zadnjih šest utakmica četiri je puta bio strijelac. Zabio je škaricama Aberdeenu, a iz sjajnog slobodnjaka Hamiltonu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jadranka u srcu 20.04.2011.

    Svrbe me leđa... :/ Oće me ko počešat?? :)

  • Dr.Gonzo. 20.04.2011.

    Bas mu je fino legla skotska liga , a i repki , igra stalno, zabija kao na traci , ne moze bolje ,samo da ga sada ozljede zaobidu

Komentiraj...
Vidi sve komentare