To je to što me zanima!

Trener Getafea dao je ostavku zbog prodaje Sammira u Kinu?

Podnio sam ostavku da bih sačuvao osobni integritet i dignitet trenerske profesije, rekao je Quique Sanchez Flores dan nakon što je Getafe prodao Sammira u Kinu
Vidi originalni članak

Quique Sanchez Flores više nije trener španjolskog prvoligaša Getafea. Flores je podnio ostavku na mjesto trenera u četvrtak. Samo dan nakon što je klub prodao Sammira u kineski Yiangsu Guoxin. 

- Podnio sam ostavku kako bih sačuvao osobni integritet i dignitet trenerske profesije - rekao je 50-godišnji Quique Sanchez Flores.

Španjolski mediji pišu o neočekivanom potezu Floresa te navode kako je neobično da je ostavku dao nakon prodaje Sammira. Getafe je dobio pet milijuna eura, ali klubu predstoji teška borba za ostanak u prvoligaškom društvu.

Sammir je za Getafe u nešto više od godinu dana odigrao 35 utakmica, zabio je gol i imao pet asistencija, od čega su dvije bile za pobjedničke golove. Sammir je bio jedan od najboljih igrača Getafea i zato španjolski mediji nagađaju kako je Flores otišao jer se nije slagao s prodajom hrvatskog Brazilca.

- Sretan sam. Drago mi je i što je Getafe zaradio dobar novac, zaradit ću i ja. Eto, mislim da je nekako najbolje ispalo i za mene i za klub - javio nam se Sammir.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • El Tractor 28.02.2015.

    Prodaju mu igrače u situaciji gdje se klub bori za opstanak u ligi, bogati, pa i ja bi dao ostavku

  • Glasaj za HSP1861 27.02.2015.

    Treba zabraniti prodaju igraća u Aziju.

  • bosanac laki 26.02.2015.

    aaaaa seljačine,luđak dao ostavku jer su prodali ovog panja gdje god da jesu,hahahaha,trebo je šampanjac otvorit što se riješio pijanice u klubu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare