To je to što me zanima!

Trener Hajduka uoči derbija na Kantridi: Idemo igrati hajdučki

Hajduk gostuje na Kantridi u subotu u 21 sat. Mišo Krstičević rekao je kako je ovo malo nezgodan trenutak za njegovu momčad, ali da neće igrati zatvoreno u Rijeci...
Vidi originalni članak

Jadranski derbi dolazi u nezgodnom trenutku i za Rijeku i za Hajduk, no za razliku od Hajduka koji je prisiljen igrati s mladim igračima iz vlastitog pogona, Rijeka je dosta kupovala i očekuje da se momčad postupno uigra i počne nizati dobre rezultate.

- Oni su imali novaca i kupovali su, mi nismo imali i nismo kupovali. To je njihov put. Ne bih govorio o lošim rezultatima, u dvije utakmice protiv Lokomotive i Osijeka dobili smo tri gola iz dva udarca. Malo je nezgodno, poraz, remi, pa sad gostovanje u Rijeci... ali to je sve normalno – kaže trener Hajduka Mišo Krstičević, koji je zadovoljan reakcijom svoje momčadi nakon dva loša rezultata.

- Zadovoljan sam njihovim odnosom prema treningu, treninzi su nam na razini utakmica i za njih imam samo riječi hvale. Očekujem da tako bude i u Rijeci i u nastavku sezone. Mi smo Hajduk, nismo ni u Milano išli igrati zatvoreno, tako nećemo ni u Rijeci. Idemo hajdučki i nadati se da će i nas sreća poljubiti.

Krstičević je svjestan da njegovu momčad na Kantridi očekuje tvrda utakmica.

- Odličan trener, iskusna momčad, dosta igrača koji mogu postići zgoditak, jaki su u prekidima..., svjesni smo što nas čeka u Rijeci. Još ako bude nevrijeme kako se najavljuje i težak teren...

U tekućem prvenstvu Hajduk nije gostovao na ''vrućim'' terenima, sada ga očekuje gostovanje na tradicionalno negostoljubivoj Kantridi.

- Protiv Lokomotive nije bilo publike pa nismo dobro prošli, tko zna, možda ih pun stadion i publika motivira. Moramo nastaviti ovim putem, moramo stvarati šanse i njima dati što manje prilika. Mi puno primamo iz ne šansi a malo dajemo iz šansi i to je naš najveći problem.

Prijelazni rok je na isteku, no Krstičević ne očekuje pojačanja.

- Dao sam popis igrača koja bih želio ali račun nam je blokiran i uopće ne želim misliti o tome da će neko doći. Treba živjeti s tim, moramo igrati s mladima ali teško se s mladima boriti za vrh. Lani je Rijeka pokušala i skoro ispala iz lige... – kaže Krstičević, koji je od navijača kritiziran da igra zatvoreno, s premalo napadača.

- Nije bitno s koliko napadača igrate, nego s koliko dolazite u završnicu. No ne brinu me te stvari. Znate kako je u Splitu, do 30. svi misle da mogu igrati u Hajduku, a nakon 30. da mogu biti treneri Hajduka. No to je moj problem, ja s tim moram živjeti...

Mora pronaći i zamjenu za Vukušića.

- Već godinama tražimo napadača tiša Drogbe, koji ima visinu, koji se zna zagraditi... No nemamo novaca i snalazimo se s onima što imamo. A imamo Maglicu i Vukovića koje smo doveli kao prve špice, Kiša koji je mlad i čeka svoju prigodu, Tomaša koji je polivalentan...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MALA RAJA 01.09.2012.

    Čista 2 Rijeka nema šanse

  • vlaka 31.08.2012.

    Govorili su na kraju prosle sezone Rijeka idu po naslov,Rijeka bila drugo favorit na kladionicama iz Dinama za osvajanje lige.Rijeku kupija bogatas sad ce procvast.Rijeka ovo,Rijeka ono.A di je sad ta Rijeka? u 6 kola 1 jedina pobjeda.Vataju zacelje ove seoske lige.Eto velike Rijeke.Nije sve u novcu.Mislili su da ce stic Dinama u 2 miseca,a nemozu ni Hajduka.Daleko je Rijeka od stvarnosti.Triba tu godinama PRAVOG rada i mozda bude nesto al kako je krenila opet sumljan da ce ista bit od njih.

  • Firefox_1 31.08.2012.

    Nadam se da neće baš sutra krenut Rijeci, Hajduk je ove sezone dobar, kompaktan i borben ali je Rijeka za koplje jača!

Komentiraj...
Vidi sve komentare