To je to što me zanima!

Trener Hulla prekinuo presicu da vidi gol Waynea Rooneya

Steve Bruce taman je počinjao press konferenciju kada se na TV-u prikazao čudesni gol Waynea Rooneya. Zadivljeni trener Hulla zaustavio je pitanja novinara
Vidi originalni članak

Čekajte, čekajte, ovo morate vidjeti. Kakav gol, vau. Ovako nešto nećete više nikada vidjeti, prekinuo je pitanja novinara na konferenciji za medije Steve Bruce.

Trener Hulla tek je otvorio presicu nakon utakmice njegove momčadi i WBA-a (2-0) kad mu je na TV-u pažnju odvukao Wayne Rooney. Napadač Manchester Uniteda zabio je fantastičan gol iz voleja s pola terena, a Bruce nije mogao ostati hladan na to. Odmah je s divljenjem prokomentirao Rooneyevu majstoriju.

- Pričekajte da vidite ponovljenu snimku. Ovo je puno važnije od mene. Zabio je kao Beckham. Pogledajte golmana, trči u krivom smjeru - nasmijao se zadivljeni Bruce. Gol je inače sa divljenjem iz lože ispratio i spomenuti Becks.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lolito 24.03.2014.

    i....? alonso je dao dva takva u engleskoj i prije centra....suarez takodjer prosle godine i kad je golman bio bolje postavljeniji i s poda...begovic da ne govorim.... a ovaj je ruknuo loptu iz zraka kao volejem a golman bio izgubljen u prostoru i nije znao di se nalazi..bolje postavljeniji bi to lako obranio...

  • Ne volim avione i ljude 23.03.2014.

    http://www.youtube.com/watch?v=2O5Mn6JZnbE 4:03 Sve govori...

  • poljoo 23.03.2014.

    hahahahah ismija covjek svog golamana kako ide u krivom smjeru :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare