To je to što me zanima!

Predsjednik Hajduka: Sportski direktor i trener ostaju u klubu

Predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj potvrdio je da Saša Bjelanović ostaje sportski direktor, a Željko Kopić trener Hajduka, stoji na službenoj stranici kluba. Imaju njegovo puno povjerenje
Vidi originalni članak

Hajduk ipak nije ostao bez prvih ljudi struke, predsjednik Jasmin Huljaj izjavom na Hajdukovoj stranici potvrdio je:

- Sportski direktor Saša Bjelanović i trener prve momčadi Željko Kopić sinoć su poslije utakmice stavili svoje mandate na raspolaganje. Kao predsjednik Uprave to nisam prihvatio jer obojica imaju moje puno povjerenje i uvjeren sam i znanja i energije da situaciju u kojoj se trenutno nalazi prva momčad u budućem periodu značajno poprave.

VIDEO

Tako je privremeno ugašen požar na Poljudu koji se razbuktao u nedjelju navečer nakon poraza od Gorice.

Navijači su bili ljutiti na igrače, tjerali i upravu, Kopić je konferenciju za medije iskoristio samo za nekoliko rečenica te dao mandat na raspolaganje, a isto je malo potom učinio i Bjelanović.

Stavili mandate na raspolaganje 

Nakon šokantnog poraza od Gorice na Poljudu 2-0 u nedjelju, Kopić i Bjelanović stavili su svoje mandate na raspolaganje.

- Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba Jasminom Huljajem i stavio sam mandat na raspolaganje. Hajduk je prevelik klub da bi se ovakve stvari događale i ja svoj dio odgovornosti prihvaćam bez obzira na sve okolnosti.

ODLAZI I BJELANOVIĆ? Kopić podnio ostavku! Prevelik smo klub da bi se ovo događalo

I to je od Kopića bilo sve. Ustao je i, poput furije, odjurio iz prostorije, gotovo sigurno posljednji put kao trener Hajduka. A nedugo nakon toga stigla je informacija da je mandat na raspolaganje ponudio i sportski direktor kluba Saša Bjelanović.

- Smatram da sam odgovoran za ovu situaciju. Kopić i ja smo krenuli u jednu priču, rezultati su pokazatelj, a oni pokazuju kako je nismo do kraja uspjeli završiti. Smatram se odgovornom osobom i smatram kako je u ovom trenutku najpoštenije dati mandat na raspolaganje - rekao je Bjelanović.

RIJEŠITE KVIZ: Otkrijte koliko ste zapravo pametni.

 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • burek. 20.08.2018.

    čuj ostaje kopić, pa kaj je taj napravio da dobije toliko povjerenje, izgubio je od gorice, ne od dinama

  • kontramrakukontrasili 20.08.2018.

    Tko je odabrao Hajdukova pojačanja ,ma ne da ga treba istjerati iz Hajduka,nego mu treba zabraniti i da gleda nogomet

  • InVader 20.08.2018.

    Na stranu Hajduk, ali toliko pozornosti je sada na Hajduku, kad je bilo SP je sve bilo na repci.kad bude svjetsko u koarci sve je na kosarci.kad cemo se pocet bavit HDZ i SDP?hajduk ue izabrao krivo i smijemo im se, a mi biramo 28 godina HDZ i SDP

Komentiraj...
Vidi sve komentare