To je to što me zanima!

Trener im dao slobodan dan, a oni: Šefe, mi želimo na trening

Rekao sam im da su slobodni jer sam već isplanirao dan sa suprugom, no nisu popustili. Nikada ranije to nisam doživio i to mi jako puno znači, rekao je Koeman
Vidi originalni članak

Southampton je odigrao sjajnu prošlu sezonu, a onda prodao trenera i 'pola momčadi'. Veliki nogometni mudraci predviđali su drastičan pad, no Southampton je s novom momčadi nakon poraza na Anfieldu u prvom kolu engleskog prvenstva i remija s WBA-om, od 26. kolovoza nanizao pet pobjeda. U Liga kupu svladali su Arsenal preokretom pred 60.000 gledatelja na Emiratesu, a zadovoljni menadžer Ronald Koeman odlučio je nagraditi svoje igrače pa im je dao slobodan dan. Međutim, igračima se to nije svidjelo. 

- Jose Fonte je došao do mene i rekao 'Šefe, želimo trening'. Rekao sam im da su slobodni jer sam već isplanirao dan sa suprugom, no nisu popustili. Odradio sam s njima lakši trening - rekao je 51-godišnji Nizozemac te dodao:

- Nikada ranije nisam doživio tako nešto i to mi jako puno znači. Pobijedimo li QPR u subotu dat ću im dva slobodna dana - govori presretni Koeman čija momčad je nakon pet kola trenutno druga na ljestvici Premiershipa s tri boda iza Chelseaja, a treba izdvojiti i kako je Southampton s 27 udaraca u okvir gola druga najuspješnija momčad engleskog prvenstva, iza Chelseaja čiji su nogometaši uputili pet udaraca više. 

Mogu i na vrh ljestvice

Pobijede li QPR na St. Mary's stadionu, a Chelsea izgubi od Aston Ville na Stamford Bridgeu, 'sveci' bi mogli i na vrh ljestvice, a to je mjesto na kojem nisu bili još od 1982. godine. Koeman bi se tada mogao dodatno 'razbacati' slobodnim danima, no igrači ih ionako najvjerojatnije neće uzeti. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 27.09.2014.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooooo

  • hadred18 26.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Yassa 26.09.2014.

    dobri su i kapa do poda

Komentiraj...
Vidi sve komentare