To je to što me zanima!

Trener Kiela Duvnjaku: Ne idi s Hrvatskom na Euro, ne paze te

HEJ, ŠTO JE SAD OVO? Islanđanin Alfred Gislason popljuvao je hrvatski rukometni savez i naše trenere koji, kako kaže, nisu imali obzira prema Duvnjaku pa sad traži da Dule propusti Europsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Bilo bi najpametnije za sve da Domagoj ne igra na Europskom prvenstvu u siječnju. Za njegovo stanje krivi su hrvatski rukometni savez i treneri koji nisu imali obzira, kaže Alfred Gislason, trener njemačkog Kiela u kojem igra Domagoj Duvnjak.

Ne pamtimo da je neki trener ovako javno popljuvao savez i savjetovao da igrač propusti veliko natjecanje s reprezentacijom što je ipak malo bitnija stvar od klupskog rukometa. Jedno su medalje s klubom, drugo su uspjesi s reprezentacijom, to se ne može platiti. Ali baš je tu problem, klub plaća više, a trenutno Kiel gubi neigranjem Duvnjaka koji je van terena zbog ozljede zadnjih nekoliko mjeseci.

- Ne samo da je on vrhunski igrač, već je i vođa ove momčadi, glava ekipe. S njim na sredini ili lijevom vanjskom dobit ćemo širinu, a Bilyk, Nilsson i Dissinger sigurnost. Neopisivo je važno da nam se Dule vrati uskoro -  rekao je Gislason, koji jedva čeka da mu se vrati hrvatski igrač. No isto tako i u hrvatskoj reprezentaciji čekaju Duvnjaka, koji, uvjereni smo, neće poslušati svog trenera iz Kiela.

- Uh, naravno da je Europsko prvenstvo u domovini za mene nešto posebno, no isto tako želim pomoći i svom Kielu što prije. Zato i radim tako naporno svakog dana. I dalje osjetim bol u koljenu pri nekim pokretima, no moram još ojačati mišiće noge pa bi sve trebalo biti dobro - rekao je nedavno Domagoj Duvnjak.

Hrvatska je domaćin Europskog rukometnog prvenstva u siječnju sljedeće godine na kojem će u skupini A igrati sa Srbijom, Švedskom i baš - Islandom i na kojem će se boriti za jedinu medalju koju nema na velikom natjecanju - europsko zlato. 

Borit će se, budite uvjereni, s Duvnjakom u sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mara17Orsolic5 17.12.2017.

    Jedan je čak na Facebooku sada izjavio da pored Cindrića Duvnjakova ozljeda nije katastrofa! Zar to nije sramota i žalost kada cijeli svijet zna tko je Domagoj Duvnjak i što je on za Hrvatsku?! Ali očito mnogi Hrvati ne znaju tko su njihovi najbolji sportaši!! I zato oni trebaju izgubiti svoje zaista najbolje sportaše, (kad kažem izgubiti mislim da sportaši napuste reprezentacije, jer ovo se odnosi samo na ekipne sportove), da bi shvatili što su imali, a to nisu znali cijeniti! Da shvate da su uvijek najbolje stavljali u sjenu onih na izgled "najboljih"!! Zbog toga svega, kao što sam rekla, ne želim da Dule igra!!! Kao što su mu mnogi okrenuli leđa neka i on njima okrene leđa, a oni navijači koji ga zaista cijene bi trebali razumjeti zašto ne bi da Duvnjak igra!!!

  • Mara17Orsolic5 17.12.2017.

    Prije nekoliko dana zamjerala sam Kielovom treneru što je rekao Duletu da ne igra na prvenstvu! Ali danas mu se ovim putem ispričavavam! Te i ja ne želim da Dule igra na prvenstvu! Mnogi će se pitati zašto!? Zadnjih nekoliko dana samo čitam o tome kako je Cindrić naš najbolji igrač i kako ćemo mi ovisiti o njemu! Dok o Duletu koji nakon skoro 8 mjeseci neigranja ponovno rastura po Njemačkoj više nema ni riječi! Mnogi su vrlo brzo zaboravili tko je Domagoj Duvnjak i što je on Hrvatskoj!! E zbog tih nezahvalnika Dule ne treba igrati na prvenstvu, pa da svi oni vide dokle će dogurati s njihovim "najboljim" igračem!!! Ja, ponavljam, neomalovažavavam Cindrića! On je super, ali on nije naš najbolji igrač! Tim izjavama oni su popljuvali ne samo Duleta, nego i Čupića, Štrleka i Kopljara kojima Cindrić nije ni do koljena! Kao što je jedan gospodin rekao Dule treba napraviti ono što je napravio Balić! Otići iz reprezentacije!!!! Da on ode svi ti koji ga sada zanemaruju kmečali bi i prvi molili Duleta da se vrati u reprezentaciju!! A to je ono što mene najviše ljuti!! Od 4. mjeseca pa sve do prije mjesec dana svi su u strahu čekali vijesti o Duvnjaku, nitko nije ni pomislio na Cindrića, a sada kada znaju da će Dule biti spreman za prvenstvo, okreću mu leđa i dižu u visine Cindrića! ...(nastavak na drugom komentaru)...

  • Mara17Orsolic5 22.11.2017.

    Oni ne paze na tebe?! Hahaha! Što sereš tu?! Tko mu do 4 mjeseca nije dao da ide na operaciju?! Tko ga tijekom godine isforsira iznad maksimuma pa Dule na pripreme dolazi ili preumoran ili ozljeđen?! Joooooj kako me iživcirao bezobrazni Islanđanin! Da sam ja u HRS-u sad bi raskinula Duletov ugovor s Kielom i vratila ga ako treba i u Zagreb samo da se Islanđanin i Kiel muče i dalje bez Duleta!! Pa bi onda on prvo promislio malo a tek onda nešto rekao! Bezobraznik jedan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare