To je to što me zanima!

Kramarić gledao trening: "On je klasa, ne brine nas dozvola"

Nigel Pearson oduševljen je što je jedan igrač odbio Chelsea i odlučio potpisati za njegov klub. Nitko u klubu ne sumnja da će Kramarić uskoro dobiti radnu dozvolu
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić promatrao je trening prve momčadi u četvrtak i stigao porazgovarati sa svojim novim trenerom. Nigel Pearson neće moći na njega računati u subotu na utakmici protiv Aston Ville jer dotad neće biti riješena sva papirologija. 

- Ne brine nas radna dozvola, igrao je za reprezentaciju Hrvatske i željeli su ga veliki klubovi poput Chelseaja. To dokazuje da je klasa - rekao je trener Leicestera. 

Hrvatskog napadača zavolio je i zbog ponašanja izvan terena. 

- Impresivna je osoba, bio je spreman potpisati za nas, a posljednji smo na ljestvici, u jako teškoj situaciji. O tome kakav je igrač dovoljno govore njegovi golovi, pred njim je budućnost, pun je energije i dugo nam je bio na radaru - objasnio je Pearson. 

Kako neće igrati protiv Aston Ville, Kramarić bi mogao debitirati u novom plavom dresu 17. siječnja, kad na stadion King Power stiže Stoke City.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lukitakino 09.01.2015.

    za sest mjeseci cemo ga svi lagano zaboravit i pitat se a gdje je nestao onaj kramaric jel taj jos igra negdje

  • Bassa_1 09.01.2015.

    Kramarić-Manđukić u napadu. Kovaču nema više izmotavanja s takvim klasama...

  • adut 08.01.2015.

    ...pa kaj vam sad ne paše ni to da Dinamo pojačava druge klubove u HNL-u umjesto da uzima!? A Krama će se još nagrijati klupa i klupa u Engleskoj, tamo igraju malo jači obrambeni igrači i brane malo bolje face od ovih balvana iz hajduka, Zadra, Belupa... jedino što ima je taj "prirodni" lažnjak, bez oduzimanja lopte i trke na svoju polovicu ne će vidjeti prvu postavu a golovi su malo teži problem i jednom Toresu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare