To je to što me zanima!

Trener Man. Uniteda u ratu s mladom zvijezdom! Zabranio mu je čak i dolazak u kantinu

Engleski mediji tvrde da bi se čitava situacija mogla riješiti jednom rječju: "Oprosti". Ali da nju neće izgovoriti trener. Ipak, prema trenutnoj situaciji, Sancho je bliže odlasku nego ostanku u klubu
Vidi originalni članak

Jadonu Sanchu (23) zabranjen je ulazak na sve terene i prostorije koje koristi prva momčad Manchester Uniteda, pišu engleski mediji. 

Krilni napadač "crvenih vragova" u svađi je s trenerom Erikom ten Hagom, kojega je praktički nazvao lažljivcem, nakon što je Nizozemac opravdao njegovo neuvrštavanje u momčad za gostovanje kod Arsenala manjkom zalaganja na treninzima. Sancho se tada o svemu oglasio na društvenim mrežama i poručio da je on samo žrtveno janje zbog loših rezultata kluba, zbog čega je izbačen iz prve momčadi.

Nekoliko igrača navodno se požalilo zbog takvog odnosa Ten Haga prema Sanchu, no Nizozemac nastavlja rat s mladom zvijezdom. Navodno mu je zabranio dolazak u sve prostorije koje koristi prva momčad, pa čak i u kantinu!

KOVA NIJE KONKURIRAO Gvardiol odigrao čitav susret u pobjedi Manchester Cityja BAYERN - MAN UTD 4-3 Bayern dobio 'crvene vragove' u golijadi! Utakmica sa sedam golova za novi poraz Uniteda

Engleski mediji tvrde da bi se čitava situacija mogla riješiti jednom riječju: "Oprosti", ali da ona neće doći od strane trenera. Ipak, prema trenutnoj situaciji, Sancho je bliže odlasku, nego ostanku u klubu.

Podsjetimo, Manchester United je 2021. doveo Sancha iz dortmundske Borussije za 85 milijuna eura, a engleski je reprezentativac u dvije sezone odigrao 82 utakmice u svim natjecanjima i pritom zabio 12 golova, uz šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pršutisir 26.09.2023.

    jedini nizozemski trener koji je imao pojma, je bio cruyff!

  • AC.MILAN 26.09.2023.

    mislim da Ten Hag gubi konce i da će biti velikih problema do kraja sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare