To je to što me zanima!

Trener Medveščaka: Za 48 sati ćemo otpustiti nekoliko igrača

Zadnjeg dana memorijalnog turnira Ferdo Spajić Medveščak je izgubio i treću utakmicu. Bolji od njih bili su hokejaši EHC Münchena 3-1. Sad ih očekuje EBEL
Vidi originalni članak

Domaći su pred tri tisuće navijača dobro otvorili utakmicu, ali kao i u prve dvije utakmice pred kraj trećine pala im je koncentracija. Prvi i drugi gol primili su u razmaku od samo devet sekundi, a treći su primili na isteku prve trećine.

Sredinom druge trećine u igru je umjesto Michaela Ouzasa ušao rezervni golman Aleš Sila koji je uspio sačuvati mrežu netaknutom do kraja.

Počasni gol za Medveščak zabio je kapetan Alan Letang koji nije igrao protiv Zuga. 

- Igrali smo protiv momčadi koja je kvalitetom jača od nas i bolje protiv njih u ovom trenutku nismo mogli - rekao je trener Medveščaka Marty Raymond. 

Strateg Medvjeda nije mogao računati na šestoricu ozlijeđenih igrača i priznao je da je ritam priprema bio malo prejak. 

- Možda je malo previše igrati šest utakmica u sedam dana, ali namjerno smo tako odlučili jer nas čeka najbitnijih nekoliko dana uoči početka nove sezone - rekao je Medveščakov trener.

Raymond utakmicu nije gledao s klupe za pričuve nego je bio u VIP loži. 

- Želio sam vidjeti pristup nekih igrača budući da neće svi s nama započeti sezonu. Pred nama je uzbudljivih 48 sati, donijet ćemo nekoliko teških odluka - zaključio je Raymond.

Nije želio otkriti o kojim se igračima radi zbog atmosfere u svlačionici.

Medveščak novu, treću sezonu u EBEL-u počinje gostovanjem kod Linza 9. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kikibbb19 06.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • IvicaLeovac 05.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Dexter Morgan 04.09.2011.

    ja brijem da je tu ova naša koza ((cosanostra) moram objasnit jer mislim da inače nebi skužio) neki balavac dalmoš koji je ujedno i torcidaš aka tovar i da nemože podnijeti to da Zagreb uz Dinamo koji je u Ligi prvaka + Joe Šimunić ima i konstantno punu dvoranu Doma sportova kad se igra hokej.

Komentiraj...
Vidi sve komentare