To je to što me zanima!

Trener otpisao Modrića, Spursi traže hitan sastanak s Realom!

Modrića su prošle godine natjerali na ostanak, no ove je godine Luka spreman ići do kraja, navodi britanski The Sun izjavu neimenovanog izvora iz londonskog kluba...
Vidi originalni članak

Danas bi se predsjednik Tottenhama Daniel Levy trebao sastati s čelnicima madridskog Reala u ključnoj fazi pregovora oko transfer Luke Modrića u "kraljevski klub". Vijest je potvrdio britanski The Sun te madridski AS.

Levy traži 38 milijuna eura za hrvatskog veznjaka, Real je spreman platiti 30. Na današnjem sastanku taj bi problem trebale riješiti dvije strane. 

- Daniel je težak u pregovorima. Uvijek nastoji izvući više. A Modrić očajnički želi otići. Prošle godine natjerali su ga na ostanak, a ove godine spreman je ići do kraja - navodi britanski The Sun izjavu neimenovanog izvora iz Tottenhama.

Daily Mail piše kako se Andre Villas-Boas već pomirio s odlaskom hrvatskog igrača te ga je navodno prekrižio. Luka i dalje odvojeno trenira od ostatka momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Yassa 12.08.2012.

    šteta što je ovo kraj za njega sada slijedi pad ali mora bolje oči otvoriti i smanjiti apetite za lovom

  • zekica 12.08.2012.

    Koliko na kraju Real daje za Luku? Prvo piše da nude 38 miul a da Tottenham ne želi prodati Luku ispod 50 mil onda piše da su se dogovorili za 38 mil ali također sapunica i dalje traje što je i više nego očito da nisu dogovorili ništa, pa sad piše da Tottenham traži 38 mil a Real nudi 30 mil... majko mila dajte više neku točnu i pouzdanu informaciju, od ovakvih preokreta boli glava, na kraju čete i sami sebe zbuniti tko je kome šta i koliko.

  • Yassa 11.08.2012.

    ja ne znam čovjek ima takav nos a oni ga i dalje vuku za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare