To je to što me zanima!

Trener Rudeša: Pokušat ćemo uzeti bod Hajduku ili nešto više

Emocije su uvijek za Hajduk, rođen sam u Splitu, prošao školu, bio trener, naravno da je to nešto posebno. Ali, ja sam svojevoljno napustio juniore, rekao je Toni Golem
Vidi originalni članak

Rudeš je zakucan za dno HNL-a s tek tri boda, ali pozitivni pomaci se vide otkako je u klub stigao Toni Golem.

Bivši trener juniora Hajduka preuzeo je težak zadatak, ali je u posljednja dva kola remizirao s Varaždinom i Slaven Belupom pa potom isti klub izbacio iz osmine finala Kupa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U jako dobrom raspoloženju igrači zagrebačkog kluba putuju u Split gdje ih u subotu u 14. kolu očekuje susret protiv drugoplasiranog Hajduka. Olakotna okolnost za goste je što Mislav Karoglan neće moći računati na Filipa Krovinovića i Marka Livaju.

- Idemo na Poljud odigrati jednu dobru utakmicu, u dobrom smo tonusu. Oni imaju problema sa svojim izostancima, mi sa svojima, ali imamo se za što hvatati na račun posljednjih par utakmica. Imamo sve preduvjete da dolje pružimo dobar otpor i pokušamo uzeti bod ili možda čak i nešto više - rekao je Golem uoči utakmice koja se igra u subotu u 18 sati.

Rudešani muku muče s izostancima pa tako na Poljudu neće biti Latkovića, Srbljinovića i Miguela zbog tri kartona, a Špeljak je ozlijeđen. Bit će to posebno emotivan susret za Golema koji je igrao u mlađim kategorijama Hajduka, bio dio stručnog stožera pod ravnanjem trenera Željka Kopića, a donedavno je i sam bio trener juniora. 

- Emocije su uvijek za Hajduk, rođen sam u Splitu, prošao školu, bio trener, naravno da je to nešto posebno. Ali, ja sam svojevoljno napustio juniore, idem dolje kao trener Rudeša i napravit ću sve da se vratimo s kojim bodom - zaključio je Golem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Tishma 03.11.2023.

    Ovaj bi si radije strgal obje noge,nego da uzme bod ili nedaj Bože,da uzme sva 3.

  • Monza.1995 02.11.2023.

    Ako se ne umjesa covjek u crnom a to ce biti 99/99 posto mogli bi i pobjediti . Sretno Rudes i igrate protiv 12 igraca 💪💪

  • 02.11.2023.

    ma baš me zanima koliko će ih nabrijati protiv do jučer, a možda i danas sutra, svoga kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare