To je to što me zanima!

Trener Seville: Ivan je sjajan, ali mu nedostaje kontinuitet

Kako bi bio još bolji mora uhvatiti konstantu dobrih nastupa. Već je dugo u ovom klubu i morao bi znati što se od njega traži u svakoj utakmici, jasan je Jose Michel
Vidi originalni članak

Uoči večerašnje utakmice protiv Zaragoze trener Seville Jose Miguel Gonzalez Michel požalio se na probleme s ozljedama, te poručio Ivanu Rakitiću da od njega očekuje kvalitetne igre u kontinuitetu…

Eventualnom domaćom pobjedom nad Zaragozom u 33. kolu Primere Sevilla bi stigla na bod zaostatka od Osasune koja na šestom mjestu drži poziciju koja iduće sezone osigurava nastup u Europa ligi. U tom smjeru idu i razmišljanja trenera Andalužana.

- Niti ne pomišljam na ništa drugo osim pobjede nad Zaragozom bez obzira na probleme s ozljedama. Činjenica je da već neko vrijeme ne uspijevamo nastupiti u istom sastavu u dvije utakmice za redom, a danas smo sigurno bez Kanuotea i Reyesa, dok će do samog početka dvoboja biti upitni nastupi Perottija i Spahića – požalio se Michel koji je potom naglasio Ivana Rakitića kao jednog od igrača od kojih očekuje značajan doprinos u završnici sezone.

- Ivan je odličan nogometaš sjajne tehnike i vrlo dobrih fizičkih predispozicija. Kako bi bio još bolji mora uhvatiti konstantu dobrih nastupa. Već je dugo u ovom klubu i morao bi znati što se od njega traži u svakoj utakmici – jasan je trener Seville.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Firefox_1 12.04.2012.

    Raketa i Mandžukić će zablistati na EURU i tamo pokazati koliko stvarno vrijede.

  • Tazz 12.04.2012.

    Možda i dobi taj j*beni kontinuitet ako ga staviš u igru...

  • Dakox 12.04.2012.

    A nije on kriv kad ga ozlijede, drz se Raketa bit ce bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare