To je to što me zanima!

Trener smjestio igračima i poslao ih na vojni poligon

VRHUNSKA SPAČKA Trener njemačkog kluba druge lige igrače je, umjesto na team-building, poslao na poligon koji koriste njemački specijalci
Vidi originalni članak

Šefe, momčad je izrazila želju za team-buildingom u prirodi, rekao je kapetan njemačkog drugoligaša Alemannije iz Aachena.
- Nema problema, otići ćemo svi zajedno, odmoriti se i zabaviti - poručili su mu trener Peter Hyballa i sportski direktor Erik Meijer.
Igrači nisu imali pojma što ih čeka. Dvojac im je pripremio vrhunsku 'spačku'. Rezervirali su poligon koji koristi njemačka vojska i organizirali 24 satnu vojnu vježbu pod punim opterećenjem, istu kakvu prolaze njemački specijalci, samo bez korištenja oružja. Igrači su znali jedino da ih čeka 24 satno putovanje i da moraju ponijeti dva para cipela.
- Svi su probali rafting i bungee-jumping. Htjeli smo im ponuditi nešto novo - rekao je za Bild sportski direktor Meijer.
Nakon izlaska iz autobusa, igrači su ubrzo uvidjeli da nema ništa od ugodnog odmora u prirodi. Umjesto toga, namazali su lice maskirnom kremom, na leđa stavili prenatovarene ruksake, na glavu šljemove i krenuli. Počelo je orjentacijskim trčanjem od 15 kilometara. Uslijedilo je savladavanje vodenih prepreka, sklekovi, trbušnjaci, penjanje na bunker... Nakon izvršenih zadataka, opustili su se uz pivo i roštilj. Potom su odgledali poraz Njemačke od Španjolske u polufinalu SP-a. Sjajan završetak ugodnog dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dccro 09.07.2010.

    ne ne naše iz HNL-a treba poslat u sumljivo minsko polje da vide jeli ima mina

  • BubyBj 09.07.2010.

    ove iz Hnl-a treba poslat na 100 satnu vojnu vježbu

  • lux_reds1892 09.07.2010.

    Trebalo bi cijelu našu 1. HNL tamo poslt na vojni poligom zajedno s Mamićem i Markovićem

Komentiraj...
Vidi sve komentare