To je to što me zanima!

Trener Southamptona otkrio kad bi Oršić mogao debitirati: Nije Mislav navikao na ovo...

Moramo biti oprezni s njim, ne smijemo ga samo baciti u vatru da izgori i da od njega ne dobijemo ništa, rekao je trener Southamptona Nathan Jones uoči utakmice s Manchester Cityjem
Vidi originalni članak

Southampton 11. siječnja dočekuje Manchester City u četvrtfinalu Liga kupa. Trener 'svetaca' Nathan Jones (49) odbacio je mogućnost da Mislav Oršić debitira na toj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Mislava Oršića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Možda je ipak malo prerano. Njegova zadnja utakmica bila je u Kataru i u njoj je zabio pobjednički gol. Nakon toga je dobio malo vremena za odmor i tek se vratio u Dinamo kako bi krenuo s pripremama - rekao je Jones pa dodao:

- Uz dužno poštovanje, intenzitet Premier lige ili utakmice protiv Manchester Cityja je ipak znatno drugačiji od onog na što je Oršić navikao. Moramo biti oprezni s njim, ne smijemo ga samo baciti u vatru da izgori i da od njega ne dobijemo ništa.

Ako ne dobije priliku protiv 'građana', mogao bi debitirati u subotu na Goodison Parku, gdje Southampton gostuje kod Evertona u utakmici Premier lige.

Podsjetimo, Oršić je u petak potpisao ugovor sa Southamptonom. Englezi su ga platili šest milijuna eura uz dva milijuna eventualnih bonusa, od kojih je najveći onaj za ostanak Southamptona u ligi.

KOMENTIRAO I TRANSFER Gvardiol o snimci s cigaretom: Možda je neprofesionalno, ali bili smo veseli vani. Zašto ne? BIRTIJA Bitka za Dinamo ‘nikoga’ ne zanima. Je li to sad kraj svijeta?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • a e 4 6_677 09.01.2023.

    sta igrati na nogometnom stadionu a ne na ruglu i pred navijacima ?

  • Denis Kešić 08.01.2023.

    pratim i gledam danima jako glupe komentare .. Dali je netko od vas pogledao tablicu ??? pa oni su na pola prvenstva ..spas im bježi 4 boda .. sredina tablice im bježi 10 bodova .. jedna serija od par pozitivnih tekmi i oni su riješili ostanak . Orša sretno i samo jako 🇭🇷💪

  • @car@beeee 08.01.2023.

    Evo ovo mi sad nije jasno, znaci kad bi livaja odlazio iz hajduk bili bi komentari odprilike ovakvi: evo i najbolji vam odlaze, vidio levaja koliki je lopovluk, a sada bravo orsa, svaka cast, vidite tovari kako se prodaju igraci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare