To je to što me zanima!

Trener Splita: Muče me slatke brige, Zadar zaslužuje respekt

Zadar je dosad gubio jedino od Dinama, Hajduka i Belupa koji su naši konkurenti za vrh ljestvice. Momčad su koja zaslužuje respekt, rekao je trener Splita Tonći Bašić
Vidi originalni članak

Reprezentativnu pauzu Tonći Bašić iskoristio je da momčad povede u Međugorje, gdje su se osvježili i radili na uigravanju. U prvom kolu nastavka prvenstva na Park mladeži dolazi neugodni Zadar.

- Dobro smo radili, igrači su pokazali zavidnu formu i dosta ih konkurira za početnih jedanaest, tako da imam slatke brige. No Zadar je momčad koja zaslužuje respekt, uzeli su bodove Rijeci i Cibaliji vani i svakome mogu zagorčati život. 

- Oni su do sada izgubili jedino od Dinama, Hajduka i Slaven Belupa koji su naši konkurenti za vrh ljestvice. U gostima igraju zatvoreno, na kontre i nije ni čudo da su tri puta uzeli bodove rezultatom 0:0 – upozorava Bašić.

Mladi stoper Nino Galović vratio se s reprezentativne akcije tijekom koje su teško stradali od Španjolaca.

- Sve je bio dobro osim igre i rezultata. Vratio sam se motiviran, reprezentacija me napunila motivacijom za daljnji rad. Pogotovo kad sam vidio koliko Španjolci paze na svaki detalj, od dodavanja, kretanja.... – kaže Galović, koji vjeruje u pobjedu svoje momčadi protiv Zadra.

- Oni će se svi parkirati nazad i igrati na kontre i pokušati prijetiti iz prekida. Ne smijemo ih podcijeniti jer su dobra momčad ali mi smo favoriti na našem terenu i idemo po sva tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tomovic66 14.09.2012.

    muce ga slatke bruge. Dali ce stavit Peru, Đuru ili pak Miru..sve redom vrsni igraci u formi

  • animal98 14.09.2012.

    zadar ove sezone ocajan, ni sinovcic ih nece izvuci od ispadanja, 7 kola bez pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare