To je to što me zanima!

Trener Stokea uoči igranja u Kijevu: Ukrajina je u Europi?

Najveći problem naše skupine je što igramo protiv tri ekipe koje nisu Europi. Ukrajina nije u Europi, jel' da?, pitao je Tony Pulis šokirane ukrajinske novinare
Vidi originalni članak

Stoke večeras igra protiv Dinamo Kijeva, a iako je to utakmica EUROPSKE lige, menadžer engleske momčadi nije se proslavio na press konferenciji uoči utakmice.

- Najveći problem naše skupine je što igramo protiv tri ekipe koje nisu Europi. Ukrajina nije u Europi, jel' da? - pitao je Tony Pulis šokirane novinare. 

Stoke još igra protiv Bešiktaša i Maccabija. Vjerojatno je i za Hajduk i Hrvatsku mislio da su s drugog kontinenta iako igraju natjecanja koje se zove Europska liga. 

Novinari su ga pitali nije li to uvreda za ukrajinski nogomet.

-  Imam puno respekta prema svim momčadima s kojima smo u grupi. Znam da je Kijev igrao preko 280 utakmica u Europi i da imaju daleko više iskustva od bilo koje momčadi u našoj grupi.

Onda je malo obrazložio prvotnu rečenicu.

- Imali smo peh kada smo izvukli momčadi koje su smještene tako daleko od Engleske. Naše najkraće putovanje je nešto preko četiri sata leta. Ali, što je tu je, moramo to prihvatiti.

Pulis iz zemljopisa sigurno nikad nije davao instrukcije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • zekica 16.09.2011.

    da je umjesto Ukrajine spomenuo Izrael ne bi nista krivo rekao. Izrael nije Europa i nikad ne bude samo sto su tu drzavu iz politickih razloga proglasili europskom drzavom.

  • markzg_1 15.09.2011.

    Trebao se prije informirati... idiot... iako ima klubova koji igraju europsku ligu a nisu iz Europe, npr turski i izraelski klubovi

  • Peruzzi 15.09.2011.

    Pa ljudi moji koji je to lik, pa panjino jedna ako si lud bar se malo informiraj prije nego ideš u javnost pričat te gluposti, sad ti se cijeli svijet bez veze smije... A da je samo preformulirao rečenicu i rekao da imaju dva protivnika koji su jako daleko, a ne ić blencerit bedastoće...xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare