To je to što me zanima!

Trener Uniteda o Ronaldu: Ne znam koliko dugo ga neće biti, a rekao sam da će biti posljedica

Ja sam menadžer i odgovoran sam za kulturu ponašanja ovdje te moram postaviti standarde i vrijednosti kao i kontrolirati ih, rekao je Erik Ten Hag
Vidi originalni članak

Menadžer engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda Erik ten Hag u petak je potvrdio kako je portugalski velikan Cristiano Ronaldo odbio ući u igru kao zamjena u dvoboju Premier lige protiv Tottenham Hotspura igranom u srijedu na Old Traffordu.

Ten Hag je dodao kako Ronaldo zbog toga ne trenira s prvom momčadi te ne konkurira za nastup u subotnjem dvoboju protiv Chelseaja.

Ovo nije prvi put ove sezone da je portugalski nogometaš napustio utakmicu engleskog kluba prije kraja, isto je učinio i na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Rayo Vallecana nakon što je zamijenjen.

- Ja sam menadžer i odgovoran sam za kulturu ponašanja ovdje te moram postaviti standarde i vrijednosti kao i kontrolirati ih. Vrijeme će pokazati koliko dugo će izbivati iz momčadi, ali i na početku sezone sam rekao ukoliko se slična situacija ponovi kako će biti posljedica. Nogomet je momčadski sport i morate ispuniti određene standarde - kazao je Ten Hag.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Space Burek 21.10.2022.

    A ovi što su zaljubljeni u Ronalda su ovih dana pisali kako ten Haag nije pokazao poštovanje prema Ronaldu jer mu nije dao ni 20min igre haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare