To je to što me zanima!

Trener Uniteda odgovorio je Ronaldu: Sada si dio prošlosti

Portugalac je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac 'crvenih vragova', ali to nije bilo dovoljno da novi trener Erik ten Hag ozbiljno računa na njega
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (37) posvađao se s upravom Manchester Uniteda i trenerom Erikom ten Hagom. Portugalski je nogometaš sporazumno raskinuo ugovor s 'crvenim vragovima' nakon što je dao intervju za Piersa Morgana u kojem je, između ostalog, izjavio kako nema poštovanja za nizozemskog trenera.

OPET DIGAO BURU Ronaldo opet eruptirao! Odjurio u svlačionicu, izbornik ga brani: Uvijek smo imali blizak odnos

Ten Hag ljetos je preuzeo klupu Uniteda s nadom da će biti prvi trener koji će uvesti reda i stabilnost u klub nakon Alexa Fergusona. Čim je došao postalo je jasno da je Ronaldo pao u drugi plan, a loša forma Portugalca nakon propuštenih priprema samo su dodali razloga ten Hagu da Ronalda drži na klupi.

Nizozemski se stručnjak oglasio prvi put od raskida ugovora s Ronaldom. 

- Više ga nema, to je sada dio prošlosti. Sada gledamo prema naprijed i veselimo se budućnosti - profesionalno je rekao Ten Hag.

NAŠLA DRUGU ZANIMACIJU Ronaldova Georgina bijesna: Šteta što nisam mogla gledati najboljeg igrača svih 90 minuta

Ronaldo je u utorak navečer s Portugalom izborio četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru, ali utakmicu je započeo s klupe nakon nesuglasica s izbornikom Fernando Santosom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare