To je to što me zanima!

Trener Viktorije: Nije dobro, nemamo stopera za Maksimir

PROBLEMI ZA VIKTORIJUI Da je ovo rezultat u skupini, bio bi sjajan. Ali u ovoj fazi natjecanja... Vidjet ćemo što će biti idući tjedan, rekao je trener Viktorije Pavel Vrba koji nema više stopera
Vidi originalni članak

Viktoria Plzen izvela je preokret protiv Dinama te u prvoj utakmici nokaut faze Europske lige pobijedila 2-1.

NAJGORE EUROPSKO POLUVRIJEME Dinamo je neshvatljivo pao, ali Viktoriju u Zagrebu čeka pakao

Za oba gola zaslužan je bio branič Pernica, a trener domaćina Pavel Vrba morao se zadovoljiti situacijom:

- Napravili smo sjajan preokret iako je protivnik igrao vrlo dobro. U prvom poluvremenu smo bili spori, protivnik je to koristio jako dobro. Nakon pauze, ubrzali smo igru u sredini terena i imali više vremena i prostora.

Plzen je sezonu započeo u Ligi prvaka, no nije prošao u nokaut fazu tog natjecanja nakon što je bio treći u grupi s Real Madridom, Romom i CSKA Moskvom. Iako je zadovoljan preokretom, Vrba ipak smatra - moglo je bolje:

- Da je ovo rezultat u skupini, bio bi sjajan. Ali u ovoj fazi natjecanja... Vidjet ćemo što ćemo reći idući tjedan.

NIJE SVE TAKO CRNO Brojke govore da je Dinamo i u Plzenu bio na europskoj razini

Uzvrat se igra u sljedeći četvrtak na Maksimiru, a Vrba je u problemu s ozljedama igrača. Pa i strijelac dvaju golova Pernica nije možda ni trebao igrati da se za vikend u prvenstvu nije ozlijedio Hejda.

Uz Hejdu, još jedan žuti karton zaradio je kapetan Hubnik pa i on mora propustiti susret.

- U teškoj smo situaciji, Hejde neće biti tri tjedna. Ali opet, mislim da imamo igrače iz veznog reda koji mogu odigrati na stoperu. Moramo se nositi s tim.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Robinh000 15.02.2019.

    Pa uvedite i Gumicu nakon Pernice.

  • Firefox_1 15.02.2019.

    Sve je to prodaja magle.. da se iznenadi protivnik. Nisu Česi nimalo naivni, već koriste sve moguće opcije za iznenaditi Dinamo. Jednom su nažalost uspijeli, nadam se da je trener Bjelica nešto iz toga naučio. Inače, Česi su izuzetno opasni u tranziciji i mogao bi se Dinamo i u Zagrebu loše provesti..

  • juniorx1 15.02.2019.

    Mora se priznati da je trener Plzena sinoć promjenom taktike u drugom poluvremenu okrenuo rezultat i on je za to najzasluzniji..meni smeta jer je Šitum igrao,koji u ovome trenutku nije pojačanje ni za Rudeš...sreća pa Hajrović igra u uzvratu,i što nema Stojanovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare