To je to što me zanima!

Trener Vitorije: Mi se bojimo Hajduka? To kod nas ne postoji

Pripremljeni smo i za jedanaesterce. Vježbamo ih na treninzima i bit ćemo spremi ako do njih dođe da prođemo dalje, kazao je kapetan Vitorije uoči uzvrata protiv Hajduka
Vidi originalni članak

Moramo igrati bolje nego u prvoj utakmici. Ne trebamo sve riješiti brzo. Sigurno ćemo krenuti u utakmicu sa željom da zabijemo, ali nećemo gubiti glavu. Vidjeli smo nakon utakmice u Splitu da momčad raste, to je pokazala i utakmica protiv Chavesa, rekao je Moreno Teixeira, trener Vitorije Guimaraes, dan uoči uzvratne utakmice protiv Hajduka u 3. pretkolu Konferencijske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Težak je posao u srijedu (18.00) pred Portugalcima jer su s punog Poljuda otišli s dva gola zaostatka (1-3). Kako planiraju poništiti prednost Hajduka?

- Imamo više varijanti. Spremni smo preuzeti rizik, ali znamo da smo u zaostatku s Hajdukom. Ne samo dva gola, već i činjenica da je Hajduk imao tjedan dana odmora, a mi smo igrali za vikend. Teško se u takvim situacijama fizički oporaviti. Sigurno će biti vruće, a da igramo u kasnijem terminu, sigurno bi bilo i više naših navijača na tribinama. Ne želim izlike, spremni smo za dvoboj, ali svi ljudi u nogometu moraju imati te stvari na umu.  

Portugalce je i dosta zasmetala izjava Lukasa Grgića koji je rekao da je osjetio strah u očima igrača Vitorije.

- Vidjet ćete od nas uvijek respekt protiv svake momčadi. Strah ne postoji. Ključ uspjeha za sutra da kontroliramo emocije. Strah ne postoji u našem DNK - dodao je Moreno.

NETKO JE MALO NERVOZAN Igrač Hajduka razljutio je Portugalce: On nas provocira UZVRAT PROTIV VITORIJE Grgić uoči polaska za Portugal: Na Poljudu sam im vidio strah u očima. Tamo se nećemo skrivati

- Znamo da imaju nekoliko igrača visoke kvalitete. Livaja, Krovinović i Nikola Kalinić za kojeg znamo da nije spreman. Moramo igrati svoj stil nogometa. U prvom susretu je razlika bila previsoka, ne osjećamo da smo inferiorniji od Hajduka.

Kapetan i vratar Vitorije Bruno Varela dodao je:

- Moramo ispraviti neke detalje zbog kojih smo izgubili u prvoj utakmici. Moramo odigrati bolje nego u Splitu. Naša vjera i kvaliteta izvedbe mora biti na visokoj razini da bismo uspjeli izboriti prolazak dalje. Pripremljeni smo i za jedanaesterce. Vježbamo ih na treninzima i bit ćemo spremi ako do njih dođe da prođemo dalje. Znamo da je naša snaga povezana s podrškom naših navijača. To je bilo vidljivo i u utakmici protiv Chavesa, a vjerujem da će tako biti i protiv Hajduka. Zato sam i apelirao na naše navijače da ispune stadion. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • medo123456 09.08.2022.

    stari jesam dinamovac do kosti ali mislim da grizes pretvrd ORAH moras se bojati Hajduka !!!! AJMMOOOOOOOO Hajduk bbb je sa Vama 

  • Noni1950 09.08.2022.

    Ma ne di bi vi, došli na Poljud krast vrijeme i branit se, pa sramota kako ste izgledali u Splitu i onda nešto idete pričat..

  • domo 09.08.2022.

    Da su podlegli atmosferi na Poljudu to jesu svakako jer ako je onakva njihova normalna predstava pitanje je kako nisu ispali u nižu ligu. Oni su se konstantno branili izuzev onog gola koji je malac pogodio, a vjerojatno slijedećih 100 udaraca mu neće tako sjesti. Mome govoriti tko što hoće, ali tekma je bila svakako na visini

Komentiraj...
Vidi sve komentare