To je to što me zanima!

Trenerska ikona dolazi u pomoć Štimcu: 'Ovdje je rudnik zlata...'

Brončani "vatreni" na klupi Indije sjedi od 2019. godine i radi jako dobar posao. Vjerujemo kako će Štimac imati veliku ulogu u ovom projektu i da će surađivati s legendarnim Francuzom
Vidi originalni članak

Nakon što je 22 godine vodio Arsenal i s njim ispisao povijest engleskog nogometa, francuski stručnjak Arsene Wenger radi za Fifu, a specijalizirao se za razvoj nogometa diljem svijeta. Svoj rad će sada fokusirati na Indiju i razvoj tamošnjeg nogometa. Wenger se u Indiji susreo s predsjednik nogometnog saveza Kalyanom Chaubeyjem.

- Indija me oduvijek fascinira. Moj cilj je da unaprijedim nogomet u svijetu. Nemoguće je da na svjetskoj nogometnoj mapi nema zemlje poput Indije, koja ima 1.4 milijarde stanovnika. Vjerujem da imate velike prednosti i fantastične karakteristike zbog kojih sam optimističan u pogledu onoga što se ovdje može učiniti - rekao je i nastavio:

DOBAR POČETAK Štimčeva Indija sanja plasman na Svjetsko prvenstvo! Slavili su u prvoj utakmici kvalifikacija

- Apsolutno je fantastično imati ovu priliku. Moj tim i ja smo vrlo motivirani da pomognemo nogometnom rastu ove zemlje. Zamislite potencijal koji želi ovdje, u Indiji, samo ako dobro radimo. Moj glavni cilj je da uvjerim ljude da ovdje postoji rudnik zlata, ali trenutno nije u potpunosti istražen i eksploatiran. On samo čeka da bude otkriven - rekao je Francuz.

Vjerujemo kako će svoju ulogu u ovom projektu imati i Igor Štimac koji je izbornik Indije. Brončani "vatreni" na klupi je Indije od 2019. godine, a paralelno vodi i U23 reprezentaciju. Do sada je na klupi sjedio u 46 utakmica, a pobijedi je 19 puta, 13 puta je remizirao i izgubio je 14 utakmica. 

POGLEDAJTE VIDEO: TKO ĆE BITI IGRAČ UTAKMICE HRVATSKA - ARMENIJA?

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare