To je to što me zanima!

Bayernovci, dekoltei njihovih supruga i Ancelotti s pivom...

ZABORAVILI KIKS Carlo Ancelotti poveo je igrače na Oktoberfest, a prema tradiciji, Bayern je na najpoznatijem festivalu piva zauzeo cijeli šator. Brzo se zaboravilo na 1-1 protiv Kölna
Vidi originalni članak

Kiks protiv Kölna na Allianz Areni nije previše pogodio Bayernove igrače koji su zajedno s trenerom Carlom Ancelottijem posjetili Oktoberfest. Naravno, poveli su i svoje bolje polovice koje su plijenile pažnju dubokim dekolteima.

Bavarci su za vikend odigrali 1-1 protiv Kölna koji je prije toga izgubio šest utakmica zaredom protiv Bayerna, a zadnji bod u Münchenu osvojio je prije šest godina.

Ancelotti je pokazao kako nema namjeru raditi kontra tradicije pa je zajedno s igračima, kao što je to običaj svake godine, zauzeo jedan cijeli šator na najpoznatijem festivalu piva koji se održava 183. put.

Bayernovi nogometaši i njihove supruge i djevojke bili su glavne zvijezde Oktoberfesta, a svi su došli obučeni u tradicionalne bavarske nošnje. Pivu nije odolio ni Carlo Ancelotti koji je na festival stigao sa suprugom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • robesrinjo 04.10.2016.

    Robbenova ima najmanje

  • robicasvor 04.10.2016.

    Najbolja od comana

  • PCapitalist 03.10.2016.

    Jel ovo s Coman-om na slici David Luiz ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare