To je to što me zanima!

Trese se svlačionica! Duvnjak je pozivom iznenadio naše heroine

Nismo se usudili prognozirati pobjedu i nad favoriziranim Rumunjkama, ali došla je i stopostotne Hrvatice dale su si oduška. Na liniji je bio Domagoj Duvnjak, a na repertoaru Thompson
Vidi originalni članak

Dule, Dule, Dule, orilo se iz hrvatske svlačionice nakon veličanstvene pobjede nad Rumunjskom u prvom kolu drugog kruga rukometnog Eura u Danskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Duvnjakova čestitka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatice su slavile 25-20 i tako došle nadomak plasmana u polufinale. Prvi na velikim natjecanjima u povijesti. A onda je stigla posebna čestitka. Videopoziv Domagoja Duvnjaka.

Odzvanjala je potom neizostavna Thompsonova "Lijepa li si", djevojke su se okupile i iz petnih žila zapjevale. Imaju i zašto, ovakav turnir nikad Hrvatska nije odigrala.

Ali bez obzira na to, one će i dalje ostati čvrsto na zemlji. Nitko im nije vjerovao kad su otputovale u Dansku, a nakon ove četiri utakmice cijela Lijepa Naša je na nogama. Samo tako naprijed!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • GGs2 11.12.2020.

    Duvnjak je heroinom iznenadio nase pozive

  • Mitoikorupcija_1 10.12.2020.

    Kapa do poda cure ne vidim ko bi vas mogo zaustavi uopce,! Kad je srce i ponos jace od svega onda ne moze nist stat na put! Vi ste svoje vec pokazali

  • Djendara 10.12.2020.

    Idemo do kraja,bravo cure!💪🎉

Komentiraj...
Vidi sve komentare